Juomavarasto

Juomavarasto

Hyväksyy tilaukset paikasta United Statesus

Juomavarasto on alkoholi verkkokauppa, jonka toimipiste sijaitsee Saksassa, Flensburgissa. Tarjonta sivustolla on hyvin laaja, sillä sivustolta löytyy yli 5000 eri alkoholi tuotetta. Sivustolla tilauksen tekemisessä autetaan, mutta itse kuljetuksen hoitaminen on hieman haastavampaa.

Jaa tämä sivu
Vieraile Sivustolla
Tilausehdot pätevät

Tilausehdot pätevät.

Plussat

  • Rahtilaskuri
  • Laaja valikoima

Miinukset

  • Huono lonkero valikoima

Tietoa sivustosta

Juomavarasto Valikoima

Juomavarasto sivuston tarjonta alkoholituotteiden suhteen on hyvin laaja. Alkoholituotteissa on vara valita yli 5000 tuotteesta. Kun tutustuu tarkemmin valikoimaan huomaa, että tarjonta eri maiden suhteen on myös hyvin kattava.

Oluita sivustolla on laaja valikoima. Oluiden tilauskoot vaihtelevat 0,33L ja 0,5L laatikoista tynnyreihin ja jopa 88 laatikon lavoihin. Sivustolta löytyy myös olutta lasipulloissa joita saa tilattua myös yksittäisinä taikka laatikoina. Eri olutmerkkejä Juomavarastolta löytyy yli 90 kappaletta, joten varaa on mistä valita. Tunnetuimpia merkkejä sivustolla ovat tutut lähikaupastakin löytyvät Ale.CoqSol ja Lapin Kulta. Mikäli haluaa jotain harvinaisempaa olutta, sivustolta löytyy esimerkiksi merkit HarboeSlots, sekä Tre Kronor. Tämän sivun lopussa voit myös lukea ja jakaa omia Juomavarasto kokemuksia.

Juomavarasto kaupan etusivu
Kuva Juomavarasto.com etusivusta

Juomavaraston laaja valikoima ei jätä viinivalikoimaakaan pieneksi. Viinejä mistä valita on sivustolla yli 1400, ja tarjolla on jopa 10 alkuperä maata. Tarjolla on luonnollisesti puna-, valko-, rose-, portviinit. Myös kuohuviinejä löytyy 4 eri sorttia, mukaan lukien aidot samppanjat. Viinipaukkaukset ovat joko 0,7L, 0,75L tai 1,0L pulloissa tai kätevästi 3L hanapakkauksissa. Suomalaisille tutut merkit, kuten J.P ChenetCrocodile Creek, sekä Aguila viinit löytyvät tarjonnasta.

Väkevien valikoima Juomavarastolla on myös laaja, mutta erityisesti silmään pistävät viskit, rommit ja vodkat. Koot väkevissä juomissa vaihtelevat 0,04L pikkupulloista 3,0L pulloihin.

Viskejä sivustolta löytyy useaa eri laatua. Näissä vaihtelevat lähinnä ikä, viskin tyyppi ja sekoite. Sivustolta löytyviä monen korvaan tuttuja viskejä ovat, esimerkiksi: Major GunnsBlack Velvet ja Jameson. Rommi tarjonnassa seikkailevat puolestaan monelle Alkostakin tutut Captain MorganBacardi, sekä Stroh merkit.

Likööritarjontaa on myös runsaasti ja tarjonnassa on panostettu suomalaiseen makuun. Yli 800 likööristä mainitsemisen arvoisimpia tuotteita ovat Minttu viinat, Jaloviina, sekä Baileys.

Siidereitä sivustolla on kohtuullinen määrä. Tutut siiderimerkit Sommersby, Rekordelig, sekä Kopparberg ovat löytäneet tarjontaan. Lonkerotarjonta Juomavarastolla on hyvin olematon, sillä sivustolta löytyy vain Cool Grape. Paremmat lonkerotarjonnat löytää useimmiten virolaisita tarjoajilta tai esimerkiksi lonkerot netistä sivultamme. Tilannetta on paikkaamassa Juomasekoitukset, johon kuuluvat esimerkiksi Gordon’s Gin & Tonic ja erilaiset Captain Morgan ja Smirnoff juomasekoitukset. Kyseisestä osiosta löydät myös seltzerit.

Virvoitusjuomat osioista löytyvät limpparit, kivennäisvedet, energiajuomat, mikserit ym. alkoholittomat juomat. Tätä kategoriaa edustavat hyvin tutut PepsiRed Bull, sekä Schewppes.

Tarjoukset

Mikäli haluat halvalla alkoholia netistä kannatta katsoa sivuston oikeasta ylälaidasta “Tarjoustuotteet” osio. Sieltä löydät alennus tuotteita ja voit lajitella niitä, kuten muuallakin Juomavaraston sivuilla. Mikäli tuotteet ovat menossa vanhaksi lähipäivinä niissä on merkattu parasta ennen päiväys.

Jos olet vakiintunut alkoholin netistä tilaaja kannattaa tarkastaa “Uutuudet” osio ja kokeilla niitä, jos kaipaa uusia makuja. Tänne ilmestyvät myös toivotut tuotteet, joita sivustolta voi toivoa. Tuotteita toivomaan pääsee sivuston alalaidasta “toivo tuotetta valikoimaamme” osioista.

Juomavarasto Kuljetus ja Tilaaminen

Kun lisäät tuotteita ostoskoriin, rahtilaskuri auttaa sinua pakettien oikein täyttämisessä. Tämä helpottaa säästämään laatikoiden määrän kanssa, kun monet kuljetusfirmat laskuttavat pakettien määrän ja painon mukaan. Tuotteita selatessa näkyy myös kätevästi, kuinka paljon tilaa yksi tuote vie laatikosta.

Juomavarasto rahtilaskuri
Esimerkkikuva Juomavaraston rahtilaskurista

Näin tilaat juomat Juomavarastolta:

  • 1. Valitse haluamasi tuotteet.
  • 2. Tilaa juomat ja maksa tilaus.
  • 3. Ota yhteyttä kuljetusfirmaan ja tee kuljetussopimus. (Voit myös vaihtoehtoisesti noutaa tuotteet itse Saksasta)
  • 4. Juomavarasto pakkaa juomat ja kuljetusfirma noutaa ne.
  • 5. Vastaanota tilaus.

Kuljetus

Tilauksen pakkaamisessa Juomavarastolla menee 1 – 4 päivää. Pakkaamisen he aloittavat, kun tilauksen kuljetus on vahvistettu. Kannattaa siis varautua parin viikon maksimi odottelu aikaan. Mitä suurempi tilaus, sitä pitempään niissä yleensä menee. Asiakas järjestää luonnollisesti itse kuljetuksen. Toimituskulujen hintaan vaikuttaa yleensä pakettien määrä, sekä paino. Kannattaa tarkastella, lukea Juomavarasto kokemuksia netistä, vertailla ja etsiä Saksasta Suomeen toimittavia kuljetusyrityksiä.

Juomavarasto ei suoraan suosittele mitään kuljetus firmaoja. Kuljetuksen kilpailuttaminen onnistuu, kuitenkin kätevästi myös Shiippi.com sivustolla, sillä sinne heidät on listattu. Tähän tarvitset vain tilauksen painon ja tilausnumeron. Lue lisää ohjeestamme tästä.

Maksutavat

Juomavarastolla pystyy maksaa pankkikortilla, sekä verkkopankilla. Mikäli asut Saksassa voit käyttää myös Sofort maksupalvelua

Juomavarasto Kokemuksia

Sivustolla on paljon tuotteita, mistä valita, sieltä löytyy jokaiselle jotain ja vähän ylimääräistäkin. Asiakkaatkin on otettu huomioon ja “toivo tuotetta” osiolla luulisi pääsevän vaikuttamaan myös sivuston tuotteisiin.

Rahtilaskuri on sivustolla plussaa ja selkeyttää tilauksen tekemistä. Kuljetuksen neuvonta sivustolla on selkeä, mutta kuljetusyritystä voi joutua hieman kaivelemaan.

Oletko itse tilannut juomavarastolta? Jaa omia Juomavarasto kokemuksia kommenttiosiossa alhaalla.

Usein Kysytyt Kysymykset

Onko Juomavarastolla osto rajoituksia?

Ei ole. Kannattaa kuitenkin tarkastaa verottajan sivuilta alkoholin tuonti rajat.

Onko alkoholin tilaaminen netistä laillista?

Kyllä, alkoholin etämyynti on laillista Saksassa ja sieltä saa tuoda/kuljettaa alkoholia Suomeen.

Tilauksessani ilmeni ongelmia? Rikkinäinen pullo, vanhaksi mennyt tuote…

Tässä tapauksessa kannattaa ottaa yhteys juomavaraston tukeen ja laittaa palautetta. Monesti he hyvittävät ilmenneitä ongelmia, varsinkin jos tuote on mennyt vanhaksi tai mennyt rikki. Tästä sähköpostista heidät tavoittaa: [email protected].

Ominaisuudet

Juomavarasto on alkoholi verkkokauppa, jonka toimipiste sijaitsee Saksassa, Flensburgissa. Tarjonta sivustolla on hyvin laaja, sillä sivustolta löytyy yli 5000 eri alkoholi tuotetta. Sivustolla tilauksen tekemisessä autetaan, mutta itse kuljetuksen hoitaminen on hieman haastavampaa.

Tarkempia tietoja