Viinikauppa

Viinikauppa

Hyväksyy tilaukset paikasta United Statesus

Viinikauppa on Saksassa sijaitseva alkoholi myymälä, joka on toiminut alalla jo 20 vuotta. Viinikauppaa puitiin vuonna 2010 kärjäoikeudessa asti, jossa se todettiin lailliseksi. Sivustolta tilatessa saa kuitenkin olla tarkkana, sillä siinä on omat riskinsä. Sivun lopusta voit lukea muiden Viinikauppa kokemuksia, sekä kertoa omasi.

Jaa tämä sivu
Vieraile Sivustolla
Tilausehdot pätevät

Tilausehdot pätevät.

Plussat

  • Kokenut toimija alalla

Miinukset

  • Monimutkainen tilaaminen

Tietoa sivustosta

Viinikauppa Tarjonta

Viinikauppa tarjonta on vuosien varrella kerryttänyt yhden jos toisenlaista alkoholituotetta. Kategorioita Viinikaupalla on 10 eri kategoriaa, jotka muodostuvat oluista, siidereistä, lonkeroista, väkevistä ja miedoista likööreistä, sekä tottakai erilaisista viineistä. Kategoriat eroavat toisistaan myös muun muassa koon ja tarjonnan ja mukaan. Sivustolta löytyy myös alkoholittomia tuotteita joihin lukeutuu erilaisia lantrinkeja, kuten, limpparit, kivennäisvedet, energiajuomat, sekä tonic vedet. Sivun lopusta löydät Viinikauppa kokemuksia.

Oluet

Olut tuotteita Viinikaupan valikoimassa on noin 100 erilaista. Maahantuontimaita on myös jopa 18 kappaletta, mutta suurimmassa osasta oluen tuontimaista ei ole tuotteita tai niitä on alle 3. Halvimmat oluet ovat kuitenkin alle 10€ per laatikko. Esimerkkejä olutmerkeistä sivustolla ovat tanskalaiset Harboe ja Carlsberg oluet, sekä ruotsalainen Sofiero olut. Oluita saa tilattua myös 99 laatikon lavoissa, mikäli on kova jano.

Viinit

Viinejä sivustolla on useita eri kategoriaa ja laatua. Viinien koot vaihtelevat 0.25L pulloista 3L laatikkoviineihin ja kaikkeen siltä väliltä. Viinejä on parhaimmillaan 16 eri maasta viinilajeista riippuen. Viinilajeja joita sivustolta löytyy on useita, niihin lukeutuvat puna-, valko-, rose-, kuohu-, portviinit, sekä samppanja. Joissakin viinituotteissa minimi tilaus koko on 6 kappaletta, pakkauslaatikoiden koosta johtuen. Esimerkkeinä sivuston viini brändeistä ovat Black Tower, Santa Monte Cristo, sekä Chapel Hill.

viinikauppa etusivu
Kuva Viinikauppa.com etusivusta

Siiderit ja lonkerot

Eri siideri ja lonkero tuotteita sivustolta löytyy hieman vajaa 30. Kun varaston sijainti on Saksassa, voi jo tietää ettei lonkero valikoimasta löydy muita tuotteita kuin vanha kunnon käymällä valmistettu Cool Grape. Siidereitä on muutamaa eri merkkiä, joista esimerkkeinä voisi käyttää brändejä Mokai, sekä Somersby.

Miedot ja väkevät viinat

Mietojen viinojen joukosta sivustolta löytyy lähinnä kerma- ja kahvilikööreitä, kuten Dooleys. Myös eri tavalla maustettuja likööreitä löytyy, kuten kirpeitä likööreitä.

Väkeviä viinoja puolesta löytyy yli 500 eri tuotetta, josta valita. Väkevien joukosta löytyy vodkaa, snapseja, viskiä, rommia, konjakkia, brandya, giniä, sekä paljon muita eri viinoja, kuten grappa, calvados ja katkerot. Esimerkkejä brändeistä väkevistä juomista ovat Koskenkorva, Fireball Whiskey, sekä Bombay Saphire gini.

Viinikauppa Tarjoukset

Tarjous osioita sivustolla on kaksi: “Lavatarjoukset”, sekä “Tarjoukset”. Lavatarjoukset jotka kohdistuvat lähinnä oluihin löytyvät 99 tai 108 laatikon lavapakkauksissa. Yhdessä laatikossa on 24 x 0,33L verran juomista. Lavojen hinnat liikkuvat 1000€ molemmin puolin.

Tarjoukset osiosta taas löytyy mitäs muutakaan kuin tarjouksia sivuston tuotteista. Osa tarjouksista ovat isompia, toiset pienempiä. Isoissa tarjouksissa (yleensä yli 50%) voi monesti olla kyse vanhaksi menevästä tuotteesta, joten näiden kanssa kannattaa olla tarkkana.

Tilaaminen Viinikaupasta

Viinikaupan varasto sijaitsee Saksassa ja pakkaamisessa heillä menee 2 – 3 työpäivää maksetun tilauksen vastaanottamisesta. Kuten kaikissa muissakin alkoholimyymälöissä netistä tilatessa, tilaajan tulee hoitaa kuljetus. Tilauksen voi sivuston mukaan peruuttaa ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun ennen kuin kuljettaja noutaa lähetyksen varastolta. Peruuttaminen ei onnistu enää noudon jälkeen. On myös hyvä huomioida että maksuihin sisältyy Saksan ALV.

Maksuvaihtoehtoina Viinikaupassa toimivat Klarna ja tilisiirto

Tilaaminen askel askeleelta:

  • 1. Kerää haluamasi tuotteet ostoskärryyn ja siirry kassalle
  • 2. Maksa tilaus. Voit tehdä tilin ja rekisteröityä tai maksaa vieraana.
  • 3. Hoida kuljetus tilauksellesi Viinikaupan varastosta, Saksasta. Voit myös noutaa tilauksen itse.
  • 4. Ilmoita Viinikaupalle valitsemastasi kuljetuspalvelusta ja odota että kuljetuspalvelu noutaa tilauksen.
  • 5. Kuljetuspalvelu tuo tuotteet kotiisi. Yleensä kuljetukseen menee noin 10 päivää.

Tilatessa Viinikaupasta kannattaa ottaa huomioon että he perivät alle 75€ tilauksista 8€ pientoimituslisän.

viinikauppa rahtilaskuri
Viinikaupan rahtilaskuri auttaa arvioimaan toimituksen rahtikuluja.

Kuljetus Viinikaupasta

Viinikaupasta kuljetusta tilatessa kannattaa olla tarkkana. Sivustolla ei suositella mitään kuljetusyritystä, joten kannattaa ottaa hyvin selvää mahdollisista kuljetuspalveluista.

Etsiessä kuljetuspalveluita, jotka toimittavat Viinikaupasta, käytimme Shippii:tä. Viinikauppa.com kyllä löytyy myös Shippiistä, mutta sivustolla lukee ettei Viinikauppa luovuta lähetyksiä Shippiin hoitamiin kuljetuksiin. Kyseessä voi olla jonkilainen sopimushässäkkä, mutta tilanne ei kieltämättä kieli luottamuksesta ja yhteistyöhalusta. Tämä voi olla aiheuttanut huonoja Viinikauppa kokemuksia joidenkin tilaajien keskuudessa.

Hakusanalla “kuljetus saksasta suomeen” hakukoneista löytyy varteen otettavia vaihtoehtoja. Esimerkiksi UPS voi olla myös hieman hintavampi, mutta varmempi ja varteen otettava vaihtoehto mikäli sattuu tilaamaan Viinikaupasta.

Viinikauppa Kokemuksia

Tarjonta kaupassa on normaalin oloinen alkoholin nettimyymäläksi. Myymälän pitkä toiminta-aika on kyllä arvostettava piirre, mutta sivusto on hieman jämähtänyt omalle aikakaudelleen. Tarjouksia sivustolla kyllä on mutta eivät ne kovin hurjia ole. Ehdotukset toimivista kuljetuspalveluista olisi sivustolla myös hyvä olla kun ne sieltä puuttuvat.

Kun selailee netistä kommentteja Viinikaupasta herää myös epäluuloa yrityksen kanssa toimivista kuljetuspalveluista, varsinkin kun yhteistyö kaikkien kanssa ei onnistu. Ole siis tarkkana ja tilaa kuljetus kokeneelta kuljetuspalvelulta.

Käy lukemassa ja kirjoittamassa myös omia Viinikauppa kokemuksia alapuolelta löytyvään kommenttiosioon!

Usein Kysytyt Kysymykset Viinikaupasta

En saanut mitä tilasin, miten toimin?

Ota yhteyttä Viinikaupan asiakaspalveluun, heidät saat kiinni nettisivuiltaan löytyvän chat palvelun, sähköpostin, tai puhelinnumeron kautta. Tärkeää tässä on Viinikaupan mukaan, että yhteyden otto tapahtuu 7 päivän sisään. Puuttuvat tuotteet he korvaavat monesti vastaavanaisilla tuotteilla, mutta mikäli lähetyksestä puuttuu jotain korvaavat he sen rahallisesti.

Mikä on Viinikauppa sijaitsee?

Viinikaupan varasto sijaitsee fyysisesti Saksassa, vaikka yritys on rekisteröity Viroon.

Sisältävätkö tuotteet veron?

Tuotetteet sisältävät Saksan veron, mutta Suomeen verot tulisi maksaa myös 2 – 4 päivän sisällä tilauksen vastaanottamisesta.

Ominaisuudet

Viinikauppa on Saksassa sijaitseva alkoholi myymälä, joka on toiminut alalla jo 20 vuotta. Viinikauppaa puitiin vuonna 2010 kärjäoikeudessa asti, jossa se todettiin lailliseksi. Sivustolta tilatessa saa kuitenkin olla tarkkana, sillä siinä on omat riskinsä. Sivun lopusta voit lukea muiden Viinikauppa kokemuksia, sekä kertoa omasi.

Tarkempia tietoja