Alkostore24

Alkostore24

Hyväksyy tilaukset paikasta United Statesus

Alkostore24 on saksalainen alkoholin verkkomyymälä. Myymälä tarjontaan kuuluu runsaasti oluita, väkeviä, sekä viinejä mistä valita. Sivustolta löytyy myös siidereitä, sekä virvoitusjuomia, kuten energia juomia ja limppareita. Myymälästä löytyy myös paljon pohjoismaalaisia tuotteita esim. Suomesta ja Ruotsista. Lue sivun lopusta myös Alkostore24 kokemuksia.

Jaa tämä sivu
Vieraile Sivustolla
Tilausehdot pätevät

Tilausehdot pätevät.

Plussat

  • Kuljetuskumppani löytyy

Miinukset

  • Minimi tilausmäärä pulloja tilatessa

Tietoa sivustosta

Alkostore24 Valikoima

Alkostore24 valikoimaan kuuluu kelpo määrä eri tuotteita. Niissä on otettu huomioon myös erilaiset mieltymykset, esimerkiksi olut laatuja sivustolla on laidasta laitaan.

Viinit ovat lajiteltu 3 kategoriaan: Viinipullot, Hanapakkausviinit, sekä Vegaaniviinit. Viinilajeista sivustolta löytyy punaviinit, valkoviinit ja roseviinit. Koot viinituotetteissa vaihtelevat 0,75L pulloista 3L hapakkauksiin.

Oluita Alkostoresta löytyy yli 100 eri mallia. Tilauskoot ovat 24×0,33L , 24×0,5L , sekä 5L oluttynnyrit. Olutvalikoimasta löytyy luonnollisesti paljon saksalaisia oluita, mutta myös pohjoismaisia oluita, mukaan lukien lähikaupasta tutut Aura, Karhu, sekä Sandels. Muista eurooppalaisista oluista esille nostettavia ovat Blanc, Guinness ja Carlsberg.

Mikäli haluat tilata viinaa netistä on Alkostoren tarjonta väkevien suhteen hyvin laaja. Väkeviä tuotteita sivustolla on tarjota yli 600 eri mallia. Tarjontaan kuuluu muunmuassa absintti, konjakki, erilaiset viinat, rommit, tequilat, viskit ja vodkat. Myös hieman harvinaisempia väkeviä alkoholeja valikoimasta löytyy, kuten grappa ja akvaviitit. Valikoimasta löytyy siis hieman erikoisempia vaihtoehtoja, mutta myös paljon tunnettuja merkkejä, kuten Jägermeister ja Absolut Vodka.

alkostore24 etusivu
Kuva Alkostore24 etusivusta

Siideri tarjonta Alkostore24 on perus luokkaa. Sivustolta löytyy 6 eri siiderimerkkiä, josta valita mukaan lukien Happy Joe ja Sommersby. Lonkero tarjonta sivustolla on kuitenkin kehno sillä valikoimasta löytyy vain Cool Grape lonkero, mikä ei kuitenkaan yllätä sillä kyseessä on saksalainen alkoholimyymälä.

Alkostore24 Tarjoukset

Tuotteita Skandinaviasta osiosta löydät alkoholituotteita Norjasta, Ruotsista, Tanskasta, sekä Suomesta. Mikäli haluat löytää halvalla alkoholituotteita, joita saa myös lähikaupastasi tai paikallisesta Alkosta, kuten Salmiakki Koskenkorvaa tai Olvin oluita, kannattaa tämä osio käydä tarkastamassa.

Uutuudet osiosta löydät luonnollisesti sivuston uusimmat tuotteet. Mikäli haluat tehdä löytöjä uusista alkoholituotteista tällä sivulla kannattaa pyörähtää. Valikoimaa ei ole mahdottomasti, mutta eipähän iske valinnan vaikeus.

Tilaaminen Alkostore24

  • 1. Valitse haluamasi
  • 2. Maksa tuotteet
  • 3. Tilaa kuljetus tuotteille (voit myös vaihtoehtisesti noutaa itse tuotteet)
  • 4. Ilmoita Alkostore24:lle sähköpostitse
  • 5. Odota tilausta ja vastaanota tilaus

Sivustolta löytyy myös toimitus opaste, josta löytyy lisäinformaatiota, kuten ajankohtaiset pakkausajat, sekä miten voit optimoida kuljetuskustannukset ja pakettien määrän täyttämällä paketit oikein. Tilausta tehdessä on hyvä huomioida ettei Alkostore24 lähetä puuttuvia tuotteita jälkikäteen, kuten opasteen loppupuolella on mainittu. Mikäli tilatessa tuote kuitenkin loppuu kesken, korvaa myymälä sen vastaavalla tai kalliimmalla tuotteella.

Alkostore24 ei suosittele mitään kuljetusyritystä, mutta ei hätää. Alkostore24 löytyy kuitenkin Shippiistä, jossa voit vertailla myös kuljetushintoja.

Kuljetuksen tilattua Alkostore24 kertoo ilmoittamaan sähköpostitse noudatko itse tilauksen, vai noutaako kuljetusliike tilauksen. Ilmoituksessa tulaa olla oleelliset tiedot elikkä kuljetusliikkeen nimi ja juomatilauksen numero.

Lisätietoja kuljetuksen tilaamisesta löydät tästä linkistä.

Alkostore24 Kokemuksia

Alkostore24 valikoiman vahvuus on selvästi oluet ja väkevät alkoholituotteet. Viinivalikoima on vielä varteen otettava, mutta siideri ja varsinkin lonkero tarjonta on vajaa. Vaikka Alkostore24 onkin suomenkielellä, sivustolta löytyy aika ajoin sisältöä saksan kielellä, esimerkiksi sopimusehdot ovat saksaksi. Tilausehdot ovat hieman monimutkaisemmat muihin alkoholin myynti sivustoihin verrattuna, mutta toimivia. Kokonaisuutena Alkostore24 on toimiva sivusto, mukava kokemus, tarjonta on riittävä ja tuotteet saa perille eli tilaaminen onnistuu.

Voit kertoa omia Alkostore24 kokemuksia alhaalta löytyvään kommenttiosioon.

Ominaisuudet

Alkostore24 on saksalainen alkoholin verkkomyymälä. Myymälä tarjontaan kuuluu runsaasti oluita, väkeviä, sekä viinejä mistä valita. Sivustolta löytyy myös siidereitä, sekä virvoitusjuomia, kuten energia juomia ja limppareita. Myymälästä löytyy myös paljon pohjoismaalaisia tuotteita esim. Suomesta ja Ruotsista. Lue sivun lopusta myös Alkostore24 kokemuksia.

Tarkempia tietoja