Alkoholi tai viina Virosta. Harvoille korville nämä sanat ovat vieras sanapari. Mutta miten itse alkoholin hankkiminen Virosta toimii, voi olla epäselvää. Tällä sivulla kerrotaankin, että mitä keinoja viinan hankkimiseen Virosta on, mitä rajoituksia siihen mahdollisesti liittyy, sekä esimerkkejä siihen mistä sitä saa hankittua.

 

Virolaiset alkoholi myymälät netissä

 

kippis logo

Kippis ja long drink

Kippis.net on täysin suomenkielinen, Virosta ylläpidetty alkoholin verkkokauppa netissä. Sivusto on noussut viimeisen vuoden aikana yhdeksi suomalaisten suosikkisivustoista. Sivuston erikoisuutena on erittäin hyvä valikoima suomalaisten suosikkijuomia, esimerkiksi lähes kaikki Original Long Drink -maut.

 

viinarannasta logoSuperalko, netissä Viinarannasta

Super Alkonakin tunnettu Viinarannasta on virolainen alkoholi verkkokauppa, jonka kivijalka kauppa sijaitsee Tallinnan satamassa. Tämä on se kauppa, josta ihmiset hakevat väkevät ja miedot alkoholituotteensa, kun käyvät Virossa. Virolaisia Viinarannasta myymälöitä ja varastoja löytyy hyvä määrä pitkin Baltian maita, Tallinnassa niitä on jopa 5 . Super Alkolta löytyy myös omat sivut, mutta sieltä löytyvät samat tuotteet kuin Viinarannasta sivustoltakin.

 

Drinksut.com kauppaDrinksut

Virolainen Drinksut.com on alkoholimyymälä netissä, joka myy alkoholia netissä Latviasta. Drinksut, sekä heidän kumppaninsa ovat erikoistuneet myymään alkoholia netissä lavoittain, joten sivustoon kannattaa tutustua huolella ennen tilaamista. Sivustolta löytyy myös oma kuljetuskumppani, sekä laaja viina valikoima.

Virolaiset kuljetus palvelut Suomeen

Virolaisissa kuljetuspalveluissa on aika-ajoin muutoksia, pyrimme pitämään listauksemme mahdollisimman ajankohtaisena, jotta tilaaminen olisi tilaajalle sujuvaa ja vaivatonta.

Skycargo

Volts.ee

 

Alkoholin hakeminen Virosta ja viinaralli

Mikäli haluat nopeasti noutaa tuotteet Virosta kannattaa ne tilata satamaan, josta ne saa helposti noudettua. Monet paikalliset viinan tarjoajat tuottavat juuri tällaisia palveluita. Jos taas haluat käydä paikanpäällä hakemassa väkevät ja katselemassa tuotteita ja poimia ne itse hyllystä on sekin mahdollista.

Esimerkiksi monelle tuttu SuperAlko, josta väkevät juomat saa haettua, sopii tällaiseen hakemiseen hyvin. Mikäli haluat lukea lisää SuperAlkon nettisivusta, voit lukea siitä Viinarannasta arvostelustamme. Tai poiketa suoraan heidän sivuilleen tästä.

Mikäli tuot autokyydillä alkoholia rajan yli on hyvä muistaa tuontirajat ellei sinulla ole tulossa sallittavia erikoistapauksia, kuten häät tiedossa. Rajat ovat tosiaan 110 litraa olutta (13 lavaa 24 x 0,33l ). 90 litraa viinejä tai käymisteitse valmistettuja lonkeroita ja siidereitä ( 7 lavaa 24×0,33l ). Max 20% alkoholi, 20 litraa. Väkeviä alkoholijuomia 10 litraa.

 

Viinaa Virosta yhteenveto

Virossa on laaja määrä alkoholijuomia, joita ei välttämättä löydy Suomesta. Alkoholin tilaaminen Virosta on kuitenkin helppoa ja suoraviivaista.

Virolaiset alkoholin verkkokaupat tarjoavat laajan valikoiman juomia, kuten viinejä, oluita, liköörejä, väkevät viinat ja alkoholittomia juomia. Lisäksi virolaisissa myymälöissä ovat tarjolla muutkin long drink juomat, kuin Cool Grape. Liikkeet tarjoavat myös erilaisia tarjouksia ja alennuksia sekä ilmaisen toimituksen tietyille alueille. Asiakkaat voivat helposti selata valikoimaa ja tehdä tilauksen suoraan verkkokaupasta kätevästi kotona.

Virolaiset alkoholin verkkokaupat saattavat myös vaatia asiakkailta ikätodistuksen ennen tilauksen tekemistä. Tämä johtuu siitä, että Virossa on erittäin tiukat ikärajat alkoholin myymiselle, ja verkkokaupat haluavat varmistaa, että asiakas on tarpeeksi vanha juoman ostamiseen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että alkoholin tilaaminen Virosta on helppoa ja suoraviivaista. Virolaiset alkoholin verkkokaupat tarjoavat laajan valikoiman juomia sekä käteviä maksu- ja toimitustapoja. Asiakkaat voivat helposti selata valikoimaa ja tehdä tilauksen suoraan verkkokaupasta kätevästi kotona.