Viinan hankkiminen Virosta. Harvoille korville nämä sanat ovat vieras termi. Mutta miten itse alkoholin hankkiminen Virosta toimii voi olla epäselvää. Tällä sivulla kerrotaankin, että mitä keinoja viinan tilaamiselle Virosta on, mitä rajoituksia siihen mahdollisesti liittyy, sekä esimerkkejä siihen mistä sitä saa hankittua.

Virolaiset alkoholi myymälät netissä

 

Kippis.net

Kippis.net on yksi …

Voit lukea Kippiksestä arvostelustamme tai poiketa suoraan sivulle tästä.

 

Alks.fi

 

Tulivesi

 

 

 

 

Virolaiset kuljetus palvelut Suomeen

 

 

Skycargo

 

Volts.ee

 

 

Alkoholin hakeminen Virosta ja viinaralli

Mikäli haluat nopeasti noutaa tuotteet Virosta kannattaa ne tilata satamaan, josta ne saa helposti noudettua. Monet paikalliset viinan tarjoajat tuottavat juuri tällasia palveluita. Jos taas haluat käydä paikanpäällä katselemassa tuotteita ja poimia ne itse hyllystä on sekin mahdollista. Esimerkiksi monelle tuttu SuperAlko sopii tällaiseen hakemiseen hyvin. Mikäli haluat lukea lisää SuperAlkon nettisivusta, voit lukea siitä Viinarannasta arvostelustamme. Tai poiketa suoraan heidän sivuilleen tästä.

Mikäli tuot autokyydillä alkoholia rajan yli on hyvä muistaa tuontirajat ellei sinulla ole tulossa sallittavia erikoistapauksia, kuten häät tiedossa. Rajat ovat tosiaan 110 litraa olutta (13 lavaa 24 x 0,33l ). 90 litraa viinejä tai käymisteitse valmistettuja lonkeroita ja siidereitä ( 7 lavaa 24×0,33l ). Max 20% alkoholi, 20 litraa. Väkeviä alkoholijuomia 10 litraa.

 

Viinaa Virosta yhteenveto

Virossa on laaja valikoima alkoholijuomia, joita ei välttämättä löydy Suomesta. Alkoholin tilaaminen Virosta on kuitenkin helppoa ja suoraviivaista.

Virolaiset alkoholin verkkokaupat tarjoavat laajan valikoiman juomia, kuten viinejä, oluita, liköörejä ja alkoholittomia juomia. Ne tarjoavat myös erilaisia tarjouksia ja alennuksia sekä ilmaisen toimituksen tietyille alueille. Asiakkaat voivat helposti selata valikoimaa ja tehdä tilauksen verkkokaupasta kätevästi kotona.

Virolaiset alkoholin verkkokaupat saattavat myös vaatia asiakkailta ikätodistuksen ennen tilauksen tekemistä. Tämä johtuu siitä, että Virossa on erittäin tiukat ikärajat alkoholin myymiselle, ja verkkokaupat haluavat varmistaa, että asiakas on tarpeeksi vanha juoman ostamiseen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että alkoholin tilaaminen Virosta on helppoa ja suoraviivaista. Virolaiset alkoholin verkkokaupat tarjoavat laajan valikoiman juomia sekä käteviä maksu- ja toimitustapoja. Asiakkaat voivat helposti selata valikoimaa ja tehdä tilauksen verkkokaupasta kätevästi kotona.