Tulivesi

Hyväksyy tilaukset paikasta United Statesus

Jaa tämä sivu
Vieraile Sivustolla
Tilausehdot pätevät

Tilausehdot pätevät.

Plussat

  • Laaja tarjonta

Miinukset

  • Panttimaksut

Tietoa sivustosta

Tulivesi myymälän virolaisuuden huomaa myös hyvin tarjonnasta sillä heti ensimmäisenä sivustolta tulee esiin tutut virolaiset viinat, sekä laaja tarjonta kotiin tilattavia lonkeroita. Sivustolle saapuessa ei voi myöskään olla huomaamatta kotimaan kaupoistakin tuttua A.Le Coq olutta. Sivun lopusta löydät myös muiden käyttäjien Tulivesi kokemuksia ja voit jakaa myös omasi.

Tulivesi Valikoima

Tuliveden valikoimaan kuuluu sivuston mukaan yli 5000 alkoholituotetta.

Olut valikoimassa Tulivedeltä löytyy yli 40 eri tuotetta. Suomalaiset tutut kuten Karjala, Karhu ja Lapin Kulta löytyvät tarjonnasta. Tottakai, myös virolainen klassikko Saku löytyy myymälästä. Oluita on 8 eri maasta, mukaan lukien Yhdysvalloista. Oluita saa tilattua useissa eri koissa. Oluet myydään sivuston mukaan aina 24 kpl laatikoissa, joissa juomien koot ovat 0,5 L tai 0,33 L. Useimpia oluita saa tilattua myös yksittäisinä tölkkeinä ja pulloina.

Viini valikoima Tulivedellä on laaja, tarjolla on valkoviiniä, punaviiniä, kuohuviiniä, ja suppeasti roseviiniä. Viinien tilausmuodot ovat perinteisistä 0,75 l pulloista 3:n litran laatikkoihin. Viinivalikoimasta löytyy hyvin samoja tuotteita mitä Alkostakin, joskin enemmän laatikkoviinejä. Viinien maavalikoima ulottuu 10 eri maahan aina Australiasta Pohjois-Amerikkaan.

Tulivesi alkoholimyymälä kokemuksia
Kuva Tulivesi.com etusivusta.

Erilaisia viinoiksi luokiteltavia alkoholijuomia myymälästä löytyy runsaasti. Ne ovat lajiteltu neljään eri kategoriaan seuraavanlaisesti : Vodkat & ViinatViskit (Rommit)Konjakit (Brandyt), ja Liköörit.

Mikäli etsit viinaa virosta Tulivedeltä löytyy hyviä tarjouksia. Tunnettuja viinamerkkejä sivustolla ovat muun muassa Saarenmaa, Viru Valge, sekä Jaloviina, josta löytyy jopa 4 erilaista versiota. Erilaisia Vakeviä alkoholijuomia sivustolla on yli 100 eri tuotetta. Vodkatuotteita saa tilattua kätevästi 10 kpl laatikoissa.

Viskejä ja rommeja sivustolla löytyy yhteensä yli 200 eri mallia. Valikoimasta löytyy vähän erikoisempiakin tuotteita kuten 4,5 L viskipulloja ja ikääntyneempiä viskejä ja rommeja. Myös monelle tutut merkit kuten Captain Morgan ja The Famous Grouse löytyvät joukosta.

Konjakki ja brandy valikoimaa sivustolta myös löytyy. Laatuja on luonnollisesti VS:stä XO:hon. Konjakkeja ja brandyja on Tulivedessä helppo selata ja kokeilla ja tutustua johonkin uuteen merkkiin. Tuttuina merkkeinä sivustolta voisi nostaa esille konjakeista Meukowin ja brandyista St. Remyn. Brandyja sivustolta saa tilattua myös laatikoissa.

Saksalaismyymälöihin verrattuna lonkero valikoima Tulivedellä on erinomainen. Myymälästä löytyy useita eri Original makuja. Muita lonkero merkkejä sivustolla ovat A.Le Coq, Sinerbrychoff, sekä Koff. Tulivesi tarjoaa siis laadukkaita lonkero juomia.

Siideri valikoima on myös varteen otettava. Tunnetuimmat siideri merkit Somersby, Crowmoor, Happy Joe löytyvät sivustolta. Myymälästä löytyy myös paljon muita kokeilemisen arvoisia siidereitä. Siidereitä saa tilattua yksittäisinä sekä laatikoissa.

Erikoisuutena Tulivesi verkkomyymälässä on A.Le Coq juomat, joita löytää sivulta valtava määrä.

Itse tilaaminen Tulivedestä

  • 1. Valitse haluamasi
  • 2. Maksa tuotteet
  • 3. Tilaa kuljetus tuotteille (voit myös vaihtoehtoisesti noutaa itse tuotteet)
  • 4. Vastaanota tilaus
  • 5. Jaa Tulivesi kokemuksia alapuolelta löytyvään kommenttiosioon
Tulivesi kuljetus
Esimerkki tulivesi verkkomyymälän pakkaamista juomista tuliveden kuljetus osiosta.

Tilauksen käsittely aika Tulivedellä on 1-3 päivää. Kaupan sijainti Virossa mahdollistaa useimmiten nopean toimituksen tilatuille tuotteille.

Tilatessa on tärkeää myös huomata että sivustolta tilatessa tulee maksaa myös pakkausmaksu. Maksut ovat 6,98€ alkaen. Tarkemmin pakkausmaksuista näet sivuston ”Kuljetus” osiosta.

Jotta saisit jotain suuntaa tilattavalle paketille rahtihinnat ovat alle 30kg paketille n.20€ – 30€. Puolilavalle (alle 250kg) n. 85€ – 110€. Isolle lavalle n. 112€ – 154€. Hinnat vaihtelevat asuinalueesta riippuen. Halvimmat tilaukset ovat pääkaupunkiseudulle. Hinta vaihtelee myös kuljetusyrityksien kesken.

Käytännössä mikä tahansa kuljetusyritys, joka kuljettaa Virosta Suomeen toimii. Myymälän antamalla hakuohjeella suositeltavia kuljetus yrityksiä ovat Volts.ee, DPD, AbergExpress, Kuller.ee. Edullisin ja luotettavimman oloinen näistä on Volts.ee. Lisätietoja kuljetuksen tilaamisesta löydä tästä linkistä.

Maksaminen

Hyväksyttävät maksutavat Tulivedellä ovat Klarna, luottokortit, kuten Visa ja Mastercard, sekä verkkopankkimaksut. Huomioitavaa sivustolla tilatessa on että kontteja tilatessa tulee maksaa tuotteesta panttimaksut. Esimerkiksi olut laatikossa on pieni 2,40€ lisämaksu.

Tulivesi Kokemuksia

Kokonaisuudessaan Tulivesi on reilu alkoholimyymälä. Tarjonta on laaja ja hinta on kohdallaan. Sivustolta löytyy myös hyviä tarjouksia. Pienenä miinuksena ovat kuitenkin panttimaksut, jotka voisi suoraan liittää paketin hintaan, mutta tällä saadaan tuotteet näyttämään halvemmalta. Alkoholin tilaaminen ulkomailta tästä liikkeestä on nopeaa, kun tilausmaana on Viro. Lisäksi luotettavan oloisia kuljetusliikkeitäkin löytyy, mikä tekee tilaamisesta entisestään vaivalloisempaa. Voit kertoa omia Tulivesi kokemuksia alapuolella löytyvään kommentti osioon

Tulivesi Usein Kysytyt Kysymykset

Miten saan yhteyden tuliveden asiakaspalveluun?

Paras mahdollisuus tavoittaa heidät on varmasti täyttämällä ota yhteyttä osio

Kuinka käytän Tulipisteitä?

Tuliveden Tulipisteitä voit käyttää tilausta tehdessäsi ostoskorissa ”LISÄÄ” painikkeella

Ominaisuudet

Tulivesi on virolainen alkoholimyymälä netissä. Tulivedellä on hyvin laaja tarjonta sillä heidän valikoimaan kuuluukin yli 5000 alkoholituotetta.

Tarkempia tietoja