Saksalaiset alkoholin rajakaupat ovat viime vuosina lisääntyneet entisestään. Niistä voit ostaa edullisia alkoholijuomia ja tilata alkoholi Saksasta suoraan. Sivustoilta löytyy on myös monet tutut alkoholijuomat ympäri maailmaa, joten löydät varmasti itsellesi sopivan. Alkoholia sivustoilla myydään yleensä joko pulloissa, tölkeissä, hanoissa tai lavoissa. Kuljetus tulee useimmiten tilata itse.

Saksalaiset alkoholimyymälät netistä

Nämä ovat suurimpia saksalaisia alkoholin verkkokauppoja. Ne tarjoavat laajan valikoiman juomia, kuten viinejä, oluet, liköörejä ja alkoholittomia juomia. Ne tarjoavat myös erilaisia tarjouksia ja alennuksia sekä maksuttoman noudon.

 

Sjoppiisjoppii alkoholi saksasta

 

Sjoppii on saksalainen päivittäistavaroiden myyjäverkkosivusto, josta saa tehtyä ostokset helposti. Etusivulla esitellään ajankohtaisia tarjouksia ja suosituimpia alkoholituotteita, mikä auttaa kävijää saamaan nopean yleiskuvan valikoimasta. Sivustolla navigointi on vaivatonta ja yksinkertaista, sekä sieltä voit tilata alkoholijuomat, kuten oluet.

 

AlksAlks.fi tilaaminen saksa kuva

 

Alks (tai Alcs) on virolainen alkoholin verkkomyymälä, jolla on varastoja Saksassa ja Kroatiassa. Pääosin sivusto keskittyy tarjoamaan alkoholituotteita, mutta sivusto tarjoaa asiakkailleen myös e-savukkeita, virvoitusjuomia, sekä karkkia.

 

Alkostore24alkostore24 saksalainen alkoholikauppa

 

Alkostore24 on saksalainen alkoholin verkkomyymälä. Myymälä tarjontaan kuuluu runsaasti oluita, väkeviä, sekä viinejä mistä valita. Lisäksi sivustolta löytyy siidereitä, sekä virvoitusjuomia, kuten energia juomia ja limppareita. Myymälästä voit tilata myös paljon pohjoismaalaisia tuotteita esim. Suomesta ja Ruotsista.

 

NetprisNetpris saksalainen alkoholimyymälä

 

Netpris on Saksan Flensburgissa sijaitseva verkkomyymälä, josta saa tilattua kaikkea alkoholista koiranruokaan. Valikoimaan Netprissillä kuuluu muun muassa eri oluet, väkevät, sekä viinejä. Valikoimasta löytyy myös mm. karkkia ja virvoitusjuomia.

Alkoholin tilaaminen Saksasta

Saksan alkoholin verkkokaupat tarjoavat laajan valikoiman juomia, kuten viinejä, oluita ja liköörejä, joita ei välttämättä löydy Suomesta. Alkoholi Saksasta Suomeen tilaamiseen on joitain rajoituksia, jotka on voi olla vaikeaa ymmärtää ennen tilauksen tekemistä. Alkoholi Saksasta on täysin laillista tilata, tämä tieto löytyy muun muassa Tullin sivuilta.

Alkoholijuomien määrä tilatessa

On tärkeää huomata, että Suomen alkoholilait, jotka määrittävät, kuinka paljon alkoholia henkilö saa tuoda maahan. Yleensä henkilö saa tuoda Suomeen tullessaan enintään vain 1 litran alkoholijuomaa tai 12 pulloa olutta tai siideriä. Jos tuot enemmän alkoholia kuin tämä, se saattaa johtaa verojen maksamiseen.

Muut huomioitavat asiat tilatessa alkoholi Saksasta

On hyvä huomata, että alkoholin tilaaminen netistä Saksasta saattaa johtaa tullimaksuihin. Tämä johtuu siitä, että alkoholi on arvonlisäverollinen tuote, ja se saattaa myös johtaa arvonlisäveron maksuun Suomessa.

Lopuksi huomioitavaa on, että Saksan alkoholin verkkokaupat saattavat vaatia asiakkailta ikätodistuksen ennen tilauksen tekemistä. Tämä johtuu siitä, ikärajoista alkoholin myymiseen liittyen, ja verkkokaupat haluavat varmistaa, että asiakas on tarpeeksi vanha juoman ostamiseen.

 

Kuljetus Saksasta

Tilatessasi alkoholia netistä sinun tulee useimmiten hoitaa kuljetus itse. Tässä muutama esimerkki kuljetusliikkeistä, jotka kuljettavat Saksasta suoraan Suomeen. Pyrimme pitämään listauksen mahdollisimman ajankohtaisena. Lisäksi netistä selatessa löydät mahdollisia kuljetusliikkeitä.

Shippii

Shippiillä voit kilpailuttaa kuljetusyrityksiä ja tilata kuljetuksen tilauksellesi heidän kauttaan.

Pakettipojat

Pakettipojat on kuriiripalvelu, joka toimittaa asiakkaidensa tilauksia pääasiassa Saksasta Suomeen. Yrityksellä on yli 10 vuoden kokemus alalta. Pakettipojat kuriiripalvelun kautta onnistuu mm. Saksalaisista alkoholin verkkokaupoista tehtyjen tilauksien toimittaminen.

 

Alkoholia saksalaisista myymälöistä yhteenveto

Yhteenvetona voidaan todeta, että alkoholin tilaaminen verkosta Suomeen on mahdollista, mutta se saattaa johtaa verojen maksamiseen tai alkoholin hävittämiseen, jos tilauksen määrä ylittää Suomessa sallitun määrän. Se saattaa myös johtaa tullimaksuihin ja vaatia asiakkaalta ikätodistuksen.

Lisäksi alkoholin tarjoajia netistä löytyy helposti netistä ja tilaaminen on täysin laillista. Sivustoltamme voit selata erilaisia myymälöitä ja voit halutessasi tarkastaa vaikkapa virolaiset alkoholimyymälät netistä.