Saksalainen Netpris kauppa, josta voi ostaa edullisia alkoholijuomia suoraan Saksasta. Sivustolla on myös monia suosittuja alkoholibrändejä ympäri maailmaa, joten löydät varmasti itsellesi sopivan. Netpris monia erilaisia ​​alkoholijuomia, kuten vodkoja, ginejä, rommeja ja konjakkeja. Alkoholia sivustolla myydään joko pulloissa, tölkeissä, hanoissa tai lavoissa. Lue lisää Netprissistä tästä.

Saksan suurimmat alkoholin verkkokaupat

  1. Flaschenpost
  2. Wein & Co
  3. Alkoholfrei-Shop
  4. Getränke-Feld
  5. Bierspezialitäten

Nämä ovat joitakin suurimpia saksalaisia alkoholin verkkokauppoja. Ne tarjoavat laajan valikoiman juomia, kuten viinejä, oluita, liköörejä ja alkoholittomia juomia. Ne tarjoavat myös erilaisia tarjouksia ja alennuksia sekä ilmaisen toimituksen tietyille alueille. Huomaa, että tämä lista ei ole täydellinen ja on muutamia muita suuria verkkokauppoja tarjolla Saksassa.

Katso listaus kaikista arvostelemistamme Saksalaisista alkoholin verkkokaupoista.

Alkoholin tilaaminen Saksasta

Saksan alkoholin verkkokaupat tarjoavat laajan valikoiman juomia, kuten viinejä, oluita ja liköörejä, joita ei välttämättä löydy Suomesta. Alkoholin tilaaminen Saksasta Suomeen on kuitenkin täynnä sääntöjä ja rajoituksia, jotka on tärkeää ymmärtää ennen tilauksen tekemistä.

Ensinnäkin, on tärkeää huomata, että Suomessa on erittäin tiukat alkoholilait, jotka määrittävät, kuinka paljon alkoholia henkilö saa tuoda maahan. Yleensä henkilö saa tuoda Suomeen tullessaan enintään 1 litran alkoholijuomaa tai 12 pulloa olutta tai siideriä. Jos tuot enemmän alkoholia kuin tämä, se saattaa johtaa verojen maksamiseen tai alkoholin hävittämiseen.

Toiseksi, on tärkeää huomata, että alkoholin tilaaminen verkosta Saksasta saattaa johtaa tullimaksuihin. Tämä johtuu siitä, että alkoholi on arvonlisäverollinen tuote, ja se saattaa myös johtaa arvonlisäveron maksuun Suomessa.

Lopuksi, on tärkeää huomata, että Saksan alkoholin verkkokaupat saattavat vaatia asiakkailta ikätodistuksen ennen tilauksen tekemistä. Tämä johtuu siitä, että Saksassa on erittäin tiukat ikärajat alkoholin myymiselle, ja verkkokaupat haluavat varmistaa, että asiakas on tarpeeksi vanha juoman ostamiseen.

Yhteenvetona voidaan todeta, että alkoholin tilaaminen verkosta Saksasta Suomeen on mahdollista, mutta se saattaa johtaa verojen maksamiseen tai alkoholin hävittämiseen, jos tilauksen määrä ylittää Suomessa sallitun määrän. Se saattaa myös johtaa tullimaksuihin ja vaatia asiakkaalta ikätodistuksen. On tärkeää olla tietoinen näistä rajoituksista ja säännöistä ennen tilauksen tekemistä.