lonkero kippis.net

Lonkero

Oli sitä sitten menossa ostamaan lähikaupasta muutama lonkero, tai hakemaan reissuun lonkeroa laatikollinen tuppaa se olemaan yleensä turhauttavan hintavaa touhua. Yleensä 12 kappaleen Hartwall Original long drink laatikkokin on yli 30 euron hintaluokkaa.

Mieluummin kävelee Alkoon, ostaa ginit ja lantraa sitten itse, säästää ja saa niin vahvaa kuin itse haluaa. Maku ei ehkä ole kuitenkaan niin hyvä kuin valmiissa lonkeroissa. Jos haluaa päästä helpommalla ja säästää niin saahan niitä lonkeroita tilattua netistäkin ja yleensä kaksin kertaisen määrän samalla rahalla, mitä lähikaupasta. Katso lonkero myymälät etusivultamme

Mistä tilata lonkero netistä?

Kun etsii lonkeroa tarjoavia alkoholimyymälöitä netistä, kannattaa katsoa Baltialaisia verkkokauppoja. Niistä löytää yleensä parhaan tarjonnan, varsinkin monille tutusta Hartwall original long drink lonkero juomasta.

Saksalaisia verkkokauppoja kannattaa vältellä mikäli haluaa selata laajaa lonkero tarjontaa, sillä verkkokaupoissa kuten Sjoppii ainoa lonkero on yleensä vain Cool Grape, Original long drink lonkeroa on hyvin harvoin tarjolla. Olutta niistä yleensä löytyy vähän laajemmin. Mikäli haluaa itse tehdä niin löytyyhän saksalaisilta sivuilta korvikkeena ginejä ja lantrinkeja.

Sivustoilta, jotka tarjoavat lonkeroita löytyy useimmiten useita eri lonkero makuja, kuten karpalo, lime ja greippi ja ainakin kolmea eri merkkiä, esimerkiksi: Hartwall original long drink, Koff ja Ale.Coq.

 

Neljä lonkeroa
Kuva Kippis.netin lonkero tarjonnasta

Miten tilata lonkero netistä?

Netistä alkoholin tilaaminen voi olla haastavaa ensikertalaiselle, joissain tapauksissa myös hieman kokeneemmallekin tilaajalle. Asiasta tuleekin olla hyvin selvillä. Sivustoltamme löytyy sivustoja jotka myyvät suomalaisille alkoholijuomia netin välityksellä, niitä voit selata tästä.

Kun olet löytänyt itsellesi mieluisen sivuston ja valinnut mieleiset juomat ja lonkerot on seuraavana vaiheena on juomien maksaminen, jonka jälkeen seuraa kuljetuksen tilaaminen lonkeroille ja muille juomille.

Lisää kuljetuksen tilaamisesta löydät jokaisen arvostelumme kuljetus osiosta tai ohjeestamme, jossa kerromme suurpiirteisesti tilaamisesta ja kuljetuksesta.

Yleensä juomat tulevat nettikaupasta kuin nettikaupasta kahden viikon sisään, kun hoitaa tilauksen oikein.

Mikäli löytyy kokemuksia tai pohdittavaa aiheeseen liittyen alapuolella voi kommenttiosiossa puida asiaa.

Tarkemmin Original Long Drink lonkerosta

Hartwall Original Long Drink on suosittu suomalainen alkoholijuoma, joka tunnetaan myös nimellä ”lonkero”. Se on lonkeron alkuperäinen ja tunnetuin brändi Suomessa. Hartwall Original Long Drink -juomassa yhdistyvät ginin, greippilimonadin ja muiden raaka-aineiden maut raikkaaksi ja virkistäväksi juomaksi.

Original Long drink historiaa

Hartwall Original Long Drink syntyi vuonna 1952, kun Suomessa järjestettiin Helsingin olympialaiset. Tuolloin Hartwallin panimomestari Richard Nordström kehitti alkuperäisen lonkeroreseptin vastatakseen suuren kysynnän tarpeisiin. Juoman tarkoitus oli tarjota helppo ja virkistävä vaihtoehto urheilutapahtumiin.

Alkuperäinen lonkero versio

Alkuperäisessä Hartwall Original Long Drinkissä yhdistyvät alkoholi, hiilihapotettu vesi, greippimehu ja muut ainesosat. Se on matalan alkoholipitoisuuden juoma, joka tarjoaa raikkaan ja tasapainoisen maun. Juoma on saatavilla eri kokoisissa pulloissa tai tölkeissä.

Lonkero – kansainvälinen menestys

Hartwall Original Long Drink on tullut erittäin suosituksi Suomessa ja se on myös saanut kansainvälistä tunnustusta. Juoma on levinnyt muihin maihin, kuten Ruotsiin, Japaniin ja Yhdysvaltoihin, ja se on saanut suosiota eri puolilla maailmaa.

Jos et tiedä mitä lonkeroita on olemassa, katso tästä Paulilta video, jossa hän laittaa lonkerot testiin