Suomalaiset panimo oluet

Monesti paikallista panimo olutta saa lähinnä valitettavasti vain paikallisista baareista ja pubeista. Suomessa panimo oluita ei saa tilata netistä suoraan kotiovelle. Panimoilta voi kuitenkin pyytää tilauksen ja noutaa oluet itse. Mikäli kuitenkin hamuaa panimo oluiden toimitusta kotiovelle, saa sen kumminkin järjestettyä. Jotkin panimot nimittäin myyvät tuotteitaan panimo oluitaan ulkomailta käsin täten järjestäen laillisen kuljetuksen toimitukselleen. Järjestäessä kuljetuksen toimitukselle, he maksavat myös tuotteista luonnollisesti verot Suomeen, joten sinulle ei tule mitään hinnan korotus yllätyksiä mikä tilaamasi panimo oluet jäisivät tulliin.

Panimo kulttuuri kiehtoo yleensä varsinkin olut harrastajia. Tämän vuoksi panimot yleensä tarjoavatkin myös kierroksia olutpanimoissaan. Panimo kierrokset sopivat mainioista myös yrityksen virkistys iltoihin tai vaikkapa pikkujouluhin.

 

Parhaat olut panimot ympäri Suomen

 

Iso-Kallan panimo

Pohjois-Savossa sijaitseva Iso-Kallan panimo on yksi Suomen tunnetuimpia panimoita. Yksityishenkilöt eivät voi tilata panimosta kotiin kuljetuksella tuotteita, mutta tuotteet voi noutaa itse panimolta. Iso-Kallan panimon valikoimasta löytyy yli 30 erilaista panimo tuotetta. Panimolle voi myös järjestää ryhmävierailuja ja vuokrata saunatiloja.

Hailuodon panimo

Suomen suurimmassa saaressa sijaitseva Hailuodon panimo on saksalaistyylinen  luomupanimo. He siis valmistavat oluensa ainoastaan luonnonmukaisesti viljellyistä raaka-aineista. Panimo oluita saa tilattua ja noudettua panimolta, sekä paikallisista pubeista. Hailuodon panimo avasi myös 2022 Oulussa oman pubinsa, Mallassaunan.

Stadin panimo

Belgialais tyylinen Stadin panimo on yli 20 vuotta vanha, Kalliosta ponnistanut pienpanimo. Panimo on ikänsä painanut yli 1,000 erilaista olutta, joka kertoo heidän kokeilun halusta ja intohimosta panimo oluisiin. Stadin panimolta oluita pystyy tilaamaan, mutta noutu tulee suorittaa itse. Netissä panimolla on tarjonnassa yli 60 eri olutta.

Stadin panimolla voi järjestää panimovierailuita, oluen maisteluita, sekä juhlia. Stadin panimolta pystyy myös tilaamaan olut eriä omilla etiketeillä.

Pien

Tämän netistä löytyvä pienpanimo verkkokauppa tuo uusia panimo oluita Suomesta ja ulkomailta aika ajoin. Vahvuutena Pien verkkokaupalla on että he toimittavat tilaukset kotiin saakka. Valikoimassa heillä on noin 100 eri panimo olutta.

Miten tilaan panimo-olutta netistä?

Etsi lähelläsi oleva sinulle sopiva olut panimo. Tilaa netistä haluamiasi panimo oluita. Tilaa kuljetus, mikäli mahdollista. Jos kuljetus ei ole mahdollista, kuten monissa suomalaisissa panimoissa on, joudut noutamaan panimo oluet itse panimolta. Kun olet saanut juomat haltuusi jäljellä on enää paras osio, eli nauttia panimo juomista. Mikäli haluat tilata netistä alkoholia kotiovellesi kannattaa vilkaista alkoholi myymälä valikoimaamme.