Kuljetuspalvelut alkoholin kotiin tilaamiseen

Alapuolelta löydät kaikki kuljetuspalvelut, jotka löytävät nettisivultamme:

Mihin tarvitsen kuljetuspalveluita?

Mikäli alkoholimyymälä ei tarjoa kuljetusta joudut itse tilaamaan kuljetuksen tilaamillesi tuotteille. Tämä on helppoa, valitset vain sivustoltamme myymälän, ja katsot täältä myös siihen sopivan kuljetuspalvelun!

Miksi joudut tilaamaan kuljetuksen itse johtuu taas Suomen lainsäädännöstä, jonka mukaan alkoholin ostaminen ulkomailta laillista, kun tilaaja järjestää itse erillisin toimituksen. Tätä voi kutsua myös etäostoksi.

Etämyynti taas puolestaan tarkoittaa että myyjä järjestää kuljetuksen puolestasi. Tässä tapauksessa myyjä on myös verovelvollinen

Lisää alkoholin etämyynnin verotuksesta voit lukea veroviraston sivuilta.

Netin alkoholikaupat eivät yleensä toimita tilauksia, joten asiakkaan on tehtävä tilaus ja erikseen sopia kuljetusyrityksen kanssa tilauksesta. Lisää alkoholin netistä tilaamisesta löydät ohjeestamme.

Onhan vaihtoehtona aina toki myös tilatuiden tuotteiden itse noutaminen, mutta esimerkiksi Saksasta tilatessa se saattaa käydä kalliiksi.

 

Hintaluokat alkoholin kotiinkuljetuksille

Kuljetusten hintoihin vaikuttavia muuttujia on useita. Noutovaraston sijainti, tilaus ja pakkaaminen, kuljetuspalvelu, sekä kuljetuksen päämäärän sijainti.

Noutovarastojen sijainnit vaihtelevat kaupoittain, mikä vaikuttaa kuljetuspalveluiden saatavuuteen, sekä matkaan. Luonnollisesti mitä pitempi matka sitä suuremmat kulut. Joissakin maissa on taas enemmän kuljetuksen tarjoajia kuin toisissa.

Tilaus ja pakkaaminen vaikuttaa kuljetuksen hintaan koon ja painon mukaan. Mitä suurempi tai painavampi pakkaus, sitä kalliimpi kuljetus on. Joissakin alkoholimyymälöissä on kätevästi rahtimittarit, mitkä auttavat arvioimaan kuljetuksen kuluja.

Hinnat kuljetuspalveluiden välillä myös vaihtelevat, siksi niitä on hyvä myös tilatessa vertailla. Pyrimme listaamaan tälle sivulle kaikki kuljetuspalvelut, jotta niitä olisi helppo vertailla.

Kuljetuksen päämäärällä on myös suuri merkitys kuljetushinnoissa. Suuriin kaupunkeihin, kuten pääkaupunkiseudulle tilaaminen on paljon halvempaa, kuin esimerkiksi Lapin peräkylille tilaaminen.

Myös yleismaailmalliset tilanteet, kuten öljyn hinnat voivat vaikuttaa kuljetushintoihin.

Halvimmillaan kuljetus yhdelle paketille (3 laatikkoa olutta) on noin 15 euroa.

 

Mistä tiedän onko kuljetuspalvelu luotettava?

Muiden kokemukset ja kuljetuspalvelun yleinen kuva ovat tässä suuressa roolissa. Jos kuulee jonkun tarjoavan huonoa palvelua eihän sitä kannata ostaa. Tottakai joukossa on aina myös kilpailijoiden kommentit, sekä asiattomat ja perustelemattomattomia kommentteja joista ei kannata välittää. Kannustamme kävijöitämme kommentoimaan niin hyvät kuin huonot kokemuksensa sivustollemme, jotta saamme todenmukaista tietoa.