Monella netistä alkoholin tilaaminen herättää paljon kysymyksiä. Mistä sitä kannattaa tilata? Miten tilataan? Onko se laillista? Mites verohommat? Kun kyselee tutuilta, jotka ovat tilanneet yksi kertoo yhtä ja toinen toista. Netistä alkoholin tilaaminen voi olla hyvin epäselvää, mutta nykyään se on mahdollista. Tällä sivustolla annamme suorat vastaukset muun muassa edellä mainittuihin kysymyksiin. Pyrimme tuomaan esiin oleellisimmat asiat tehdessämme todenmukaisia arvioita netissä olevista alkoholin myyntipaikoista, jotta sinun olisi helppo tietää, mitä tilatessa tulee ottaa huomioon.

 

Tärkeitä asioita huomioida sivustolla vieraillessa

Olet itse vastuussa tekemistäsi tilauksistasi.

Samat lait pätevät alkoholin ostamiseen netissä, kuin alkossa ja lähikaupassasikin. Alle 18-vuotiaat eivät siis saa tilata. 18-vuotta täyttänyt saa ostaa alle 22 % alkoholi juomia, esimerkiksi olutta ja lonkeroa. Yli 22 % juomia ostaaksesi sinun tulee olla täyttänyt 20 vuotta.

Suomen laki muuttuu aina vähän väliä emmekä aina ehdi tekemään muutoksia, kun mahdolliset säädökset astuvat voimaan. Laki ja verojenmaksuun liittyvissä asioissa kannattaa kuitenkin tilanne tarkistaa vielä valtion virallisilta sivustoilta, kuten Vero.fi:stä ja Valviran sivuilta.

Alkoholikotiin.com:lla ei ole yhteyksiä sivustolla oleviin alkoholin myyntipaikkoihin.

Mikäli sinulla tulee kysymyksiä mieleen alkoholin netistä tilaamiseen liittyen ja et löydä vastausta selville sivustoltamme artikkeleista tai UKK- osiosta, laita spostia osoitteeseen [email protected], niin pyrimme ottamaan asiasta selvää. Myös muut yhteydenottopyynnöt voi laittaa samaan osoitteeseen.