Discandooo

Discandooo

Hyväksyy tilaukset paikasta United Statesus

Saksalainen Discandooo on yksi suomalaisten suosituimmista saksalaisista alkoholin verkkomyymälöistä. Tarjonnasta Discandooolta löytyy oluita, viinejä, väkeviä, sekä siidereita ja lonkeroita. Lue sivun lopusta myös Discandooo kokemuksia

Jaa tämä sivu
Vieraile Sivustolla
Tilausehdot pätevät

Tilausehdot pätevät.

Plussat

  • alkoholilahjarasiat
  • rahtilaskuri

Miinukset

  • Kehno lonkerotarjonta

Tietoa sivustosta

Discandooo valikoima

Discandooo alkoholivalikoima on laaja ja värikäs. Lisäksi sivustolta saa tilattua myös karkkia, snackseja, sekä päivittäistavaratuotteita niitä haluaville.

Olut kategorioita Discandooolta löytyy 12 eri laatua. Eri olutlajit mitä sivustolta löytyy ovat: pilsnerit, lagerit, alet, klassiset oluet, vahvat oluet, tummat oluet, vehnäoluet, erikoisoluet, vienti & kansainväliset oluet, alkohlittomat oluet, orgaaniset oluet ja oluttynnyrit. Lisäksi oluita löytyy 9 eri maasta, esimerkiksi Tsekeistä ja Irlannista.

Väkevät juomat mitä sivustolta saa hankittua ovat viskit, rommit, vodkat, ginit, liköörit, tequilat, konjakit, shotit, cocktailit, ja katkerot & snapsit. Lisäksi näihin liittyen Discandooo tarjoaa alkoholilahjarasioita, sekä erikoiseriä.

Myymälän viinivalikoimasta löytyy punaviinit, valkoviinit, roseviinit, samppanjat & kuohuviinit, sekä vermutit. Lisäksi Discandooo tarjoaa myös portviinejä ja jälkiruokaviinejä. Viinejä on 8:sta eri maasta

Lonkeroiden ja siidereiden tarjonta Discandooossa on hyvin suppea. Lonkeroista tarjolla löytyy vain Cool Grape. Siidereistä sivustolta löytyy tutut Rekordelig, Kopparberg, sekä Sommersby. Lisäksi siiderit merkit Cult jaa Briska löytyvät myös myymälästä.

Sivustolta on myös mahdollisuus tilata halvalla yllätyslaatikko siideriä, joka saa miettimään että mitähän sieltä tulee. Vastaus on onneksi yksinkertainen: ”Joko voittaa tai ei voita”.

Discandoo yllätyslaatikko
Discandooosta on mahdollista tilata yllätyslaatikko.

Itse tilaaminen Discandooosta

Tilaaminen Discandooosta on yksinkertaista. Valitse haluamisi juomat, maksa tilaus ja tilaa kuljetus

Itse varastolla Discandooossa menee paketointii aikaa 2 – 5 arkipäivää. Loput kuljetuksesta riippuu valitsemastasi kuljetus firmasta. Tilaamasi joumat voi myös suoraan noutaa paikanpäältä Flensburgista. Kokonaisuudessaan tilauksessa menee yhteensä noin 4 – 9 päivää.

Tuotteiden Vaihtuminen

Mikäli tuote ehtii loppua tilauksen käsittelyn aikana Discandoooolla on ollut tapana paikata se vastaavanlaisella tuotteella. Discandooo antaakin useimmiten ilmoituksen tuotteen vähäisestä määrästä ja kysyy onko OK vaihtaa tuote vastaavanlaiseen. Erään asiakkaan tilauksessa esimerkiksi Absolut Cranberry vodka vaihtuikin juuri vastaan Finlandia Cranberry vodkaan.

Discandooo tarjoukset

Tarjouksista discandooolla löytyy erillinen sivu, josta näkee sivuston parhaat tarjoukset. Useimmiten tarjoukset toimivat niin, että ostat yhden tuotteen ja saat toisen samanlaisen halvemmalla. Hieman kummastuttavaa tarjoussivulla on, että siellä näkyvät loppuunmyydyt tuotteet.

Maksaminen

Discandooossa maksutapoina toimivat maksukortit, kuten Maestro, MasterCard, American Express, JCB, Eurocard, sekä Visa.

Kuljetuspalvelut

Kuten Netprissistä, Discandooosta löytyy myös kätevä rahtilaskuri. Rahtilaskuri näyttää halvimman tilauksen hinnan tilatessa Suomeen. Syrjäseudulle tilaaminen on yleensä hieman kalliimpaa, mitä laskuri näyttää.

Discandooon varasto on Saksassa ja toimitusehtojen mukaisesti sinun on itse hoidettava nouto. Voit siis noutaa juomat itse suoraan varastolta tai valita kuljetusyrityksen hoitamaan kuljetuksen. Discandooo suosittelee käyttämään Shippii:tä kuljetusta valitessa.

Discandooo rahtilaskuri
Kuva Discandooo rahtilaskurista.

Discandooo kokemuksia

Discandooo on hyvin samanlainen kuin Netpris. Sivustolta löytyy paljon eri tarjouksia ja muutenkin edulliset juomat. Maksutapa tarjonta on suppea, mutta tilauksen järjestäminen on myös suhteellisen helppoa rahtilaskurin helpottaessa tilauksen tekemistä.

Alapuolelta löytyvään kommenttiosioon voit jakaa omia Discandooo kokemuksia tai lukea muiden.

 

Usein Kysytyt Kysymykset Discandooosta

Mitä teen, jos tilauksessani on puuttuvia tai rikkinäisiä tuotteita?

Mikäli tilauksestasi puuttuu tuotteita tai ne ovat menneet rikki kannattaa ehdottomasti ottaa yhteyttä Discandooon asiakaspalveluun. Sinne saat yhteyden sähköpostitse [email protected] tai soittamalla numeroon heidän asiakaspalveluun. Kuljetuksesta he eivät vastaa. He voivat siis palauttaa tuotteista rahat, mutta eivät lähettää uusia.

Miten valitsen kuljetuspalvelun?

Kuljetuspalveluita alkoholimyymälät eivät voi Suomeen järjestää, sillä muuten heidän tulisi maksaa verot myös Suomeen. Kannattaa vilkaista sivustollamme listattuja kuljetuspalveluja ja ohjeet sellaisen tilaamiseen.

Ominaisuudet

Saksalainen Discandooo on yksi suomalaisten suosituimmista saksalaisista alkoholin verkkomyymälöistä. Tarjonnasta Discandooolta löytyy oluita, viinejä, väkeviä, sekä siidereita ja lonkeroita. Lue sivun lopusta myös Discandooo kokemuksia

Tarkempia tietoja