Flaviar

Hyväksyy tilaukset paikasta Chinacn

Flaviar on Yhdysvaltalainen myymälä ja viski klubi, joka toimii nykyään myös Euroopassa.

Jaa tämä sivu
Vieraile Sivustolla
Tilausehdot pätevät

Tilausehdot pätevät.

Tietoa sivustosta

Flaviar Yleistietoa

Flaviar on Yhdysvaltalainen viski klubi, joka toimii nykyään myös Euroopassa. 2012 perustettu yritys on nykyään maailman suurimpia viski ja bourbon kerhoja maailmalla. Flaviarilla pääset tutustumaan maailman eri kolkista löytyviin erikoisempiin viinoihin.

Paketteihin kuuluvat erilaiset maistiais pakkaukset, ainutlaatuiset juomaerät. Hintaan kuuluvat myös kurssit laadukkaisiin alkoholeihin, sekä yrityksen järjestämät tapahtumat. Flaviar tarjoaa myös sovelluksen, jolla saat kaiken irti kokemuksesta. Lue sivun lopusta myös muiden tilaajien Flaviar kokemuksia ja kerro omasi.

Flaviarin tarjonnasta löytyvät muun muassa viskejä, rommeja, giniä, sekä konjakkia.flaviar viskiklubi

Flaviar Jäsenyydet

Jäsenetuihin kuuluu myös alennetut hinnat kaupan verkkosivuilta. Pääset myös käsiksi uniikkiin valikoimaan.

Flaviarilla on kolme erilaista jäsenyyttä: aloittelijoille, asiantuntijat, sekä täyden edun nautiskelijat.

Flaviar järjestää myös erilaisia live ja online tapahtumia jäsenilleen. Jäsenet saavat myös kausittaisia etuja, esimerkiksi jouluna jäsenille tarjolla oli jo monena vuotena suosittu viski joulukalenteri.

Flaviar Tilaaminen ja Tarjonta

Flaviar tarjoaa ilmaisen kuljetuksen yli 60$ tilauksiin, sekä maistelupakkauksiin. Eihän palveluun toki ole pakko rekisteröityä, voit tilata uniikista valikoimasta tuotteita vapaasti heidän verkkokaupastaankin. Juomien hinnat alkavat 17€ ja nousevat jopa yli 200€ asti.

Juomia selatessa, jokaiseen juomaan on liitetty tarkka kuvaus juomasta ja sen yksityiskohdista, aina tislaamosta lähtien. Juomat ovat tarkasti valittuja ja niihin on panostettu. Alkoholeihin on liitetty myös tarkat makuvivahteet ja tuotekuvaukset. Juomien kuvaukset ovat myös visuaalisia, esimerkkinä alapuolelta löytyvä Flavor Spiral. Suurinosa käyttäjien antamista arvosteluista juomiin liittyen ovat myös hyvin perusteltuja.

Kaiken kaikkiaan Flaviarilta  löytyy viskeä, konjakkia, vodkaa, giniä, rommia, tequilaa, brandya, sekä hieman erikoisempia viinoja, kuten absintti ja mezcal. Sivustolta saa tilattua myös maistelupakkauksia samoista viinoista, jotka koostuvat useimmiten kolmesta viinapullosta, pakkaukset ovat yllättävän kohtuu hintaisia. Luonnollisesti kaupan innokkaimille asiakkaille löytyy myymälän brändillä muitakin tavaroita, kuten paitoja.

flaviar viskit
Flavor Spiral kuvaa juoman makua visuaalisesti.

Flaviar tilaaminen vaiheittain:

  • 1. Liity jäseneksi
  • 2. Valitse tuotteet
  • 3. Odota kuljetusta
  • 4. Nauti korkealaatuisista juomista

Flaviar Kokemuksia

Kokemuksena Flaviar on kätevä. Tilaamalla pääsee kehittämään omia makunystyröitään, sekä löytämään juuri omaan makuun sopivat juomat. Onhan palvelu hintava kuukausitilaukseksi, mutta mikäli olet harkinnut alkaa harrastamaan korkealaatuista juomakulttuuria ja varallisuutta riittää, Flaviar on oiva paikka aloittaa ja tutustua juomakulttuuriin.

Lisää Flaviarista pääset lukemaan tästä linkistä

Ominaisuudet

Flaviar on Yhdysvaltalainen myymälä ja viski klubi, joka toimii nykyään myös Euroopassa.

Tarkempia tietoja

Maksutavat:

Luottokortti