Alks.fi

Hyväksyy tilaukset paikasta United Statesus

Alks (tai Alcs) on virolainen alkoholin verkkomyymälä, jolla on varastoja Saksassa ja Kroatiassa. Pääosin sivusto keskittyy tarjoamaan alkoholituotteita, mutta sivusto tarjoaa asiakkailleen myös e-savukkeita, virvoitusjuomia, sekä karkkia. Sivun lopusta pääset lukemaan Alks kokemuksia.

Jaa tämä sivu
Vieraile Sivustolla
Tilausehdot pätevät

Tilausehdot pätevät.

Plussat

  • Pakettilaskuri
  • Hyvät tarjoukset

Miinukset

  • Varastot kahdessa eri maassa

Tietoa sivustosta

Alks Valikoima

Alksilta löytyy valikoimaa ja varastoja ympäri Eurooppaa. Tuotteita sivustolla pystyy lajittelemaan hinnan ja suosion mukaan. Pienet liput tuotteiden oikeassa ylälaidassa näyttävät maan, jossa kyseinen tuote ja varasto sijaitsee.

Oluita, josta valita on sivustolla lähes 100 eri sorttia. Olut koot sivustolta löytyvät 0,33L ja 0,5L tölkkeissä, sekä 0,33L ja 0,75L lasipulloissa. Kaikki tölkkioluet ovat tilattavissa vain 24 kappaleen laatikoissa. Tarjonnasta löytyy tuttuja suomalaisia oluita, kuten Sandels sekä Olvi. Sivustolta löytyy myös hieman suomalaisille harvinaisempia oluita, kuten Harboe ja Slots oluet. Halvimmat olutlaatikot ovat alle 8 euroa.

Myös alkoholittomia oluita löytyy, mutta niissä vallinnan vara on sormilla laskettavissa.

Viinivalikoimasta löytyvät tutut puna-, valko-, rose-, ja kuohuviinit. Lisäksi viinikategorioista löytyy portviinejä, sekä alkoholittomia viinejä. Saatavilla ovat annoskoot ovat 0,75L pulloista 3,0L viinitonkkiin. Suomalaisille tutut viinibrändit kuten Blacktower ja JP Chenetkin löytyvät joukosta.

Väkeviä juomia Alks.fi:ltä löytyy 12 eri kategoriaa ja yhteensä lähes 600 viinatuotetta, josta valita. Muutaman kategorian mainitakseen vodkaa, viskiä, rommia ja tequilaa. Mainittavia esimerkkejä tarjolla olevista väkevistä ovat Halti VodkaCanadian Club viski ja Captain Morgan rommit.

Alks.fi etusivu
Kuva Alks.fi etusivusta

Lonkeroissa Alks.fi:llä on laaja valikoima verkossa toimivaksi alkoholimyymäläksi. Sivustolla on useita eri lonkeromerkkejä, mukaan lukien monelle tutut Original lonkerot. Makuja valikoimaa lonkeroista myös löytyy esimerkiksi vesimeloni ja karpalo.

Siidereitä sivustolla on lähes 30 erilaista, mistä valita. Valikoimaan mahtuu mukaan jopa lähikaupasta tutut Happy Joe ja Sommersby.

Juomasekoitus osiosta löytää kätevästä valmiita drinkkejä, kuten mojitoja. Juomasekoituksia saa tilattua 0,75L pulloissa, sekä 1,5L ja 3,0L tonkissa. Mikäli drinkit ovat liian pehmeitä tai voimakkaita on hyvä muistaa, että niitä voi aina laimentaa tai terästää.

Alks tarjoaa myös e-savukkeita. Käytännössä e-savukkeet, mitä sivusto tarjoaa ovat kertakäyttöisiä sähkötupakkeja. Merkkejä, joiden tuotteita löydät sivustolta ovat muun muassa Voom, VaporLax ja Vapesoul. Makuvalikoimaa näissä tuotteissa löytyy banaanista ja marjoista energiajuomiin. Lisätietoja sähkötupakoista ja niiden maahantuontilaeista löydät Tuontiliike.fi sivuilta.

Viimeisimmät tuotteet osiossa on listattuna kaupan 50 tuoreinta tuotetta, mukaan lukien kaikki kategoriat. Mikäli haluaa kokeilla erilaisia alkoholeja tämä osio kannattaa ottaa haltuun.

Alks Kuljetus ja Tilaaminen

Alks.fi:llä on varastoja useissa maissa. Tilatessa tämä kannattaa ottaa ehdottomasti huomioon, sillä tämä vaikuttaa tuotteiden pakkaamiseen ja kuljetukseen. Alks.fi huomioi tämän näyttämällä asiakkaalle, minkä maan varastosta tuotteet löytyvät, pienellä lipulla tuotteen oikeassa yläkulmassa.

Helpottaakseen asiakkaan käymistä sivustolla, Alks.fi näyttää myös sivuston oikeassa laidassa kuvan paketistasi ja kuinka paljon yhteen pakettiin vielä mahtuu. Tämä auttaa myös säästämään kuljetuskustannuksissa, kun saa pakattua tuotteet optimaalisesti.

Alks.fi kuljetuksen tilaaminen askel askeleelta:

  • 1. Valitse tuotteet
  • 2. Maksa tilaus ja valitse noudatko itse vai tilaatko kuljetuksen
  • 3. Mene kuljetus palvelun sivulle (Alks.fi suosittelee sivustoja: kuljetus.eu , DPDFransberg.euVenipak, ja DHL) Mikäli haluat vertailla kuljetuksia, suosittelemme katsomaan kuljetusta muilta sivustoilta. Lisää kuljetuspalveluita löydät kuljetuspalvelut osiostamme.
  • 4. Tilaa kuljetus valitsemaltasi kuljetuspalvelulta.
  • 5. Odota kuljetuksen saapumista.
alks rahtilaskuri
Alks.fi sivuston oikeassa laidassa oleva pakettilaskuri

Alks Kokemuksia

Alks.fi löytyy tuotteita, mitä tarjota. Kun ottaa huomioon että tuotteet ovat eri varastoissa kahdessa eri maassa tarjonta jää kuitenkin joskin laihaksi. Kahden eri maan varastot aiheuttavat myös tilatessa hieman päänvaivaa varsinkin, kun tilaukset tulee hoitaa itse. Alks.fi kuitenkin helpottaa tilaamista avustamalla asiakasta esimerkiksi pakettilaskurilla. Kokonaisuudessaan Alks.fi on hyvä vaihtoehto alkoholin tilaamiseen netistä.

Lue lisää ja vertaile muita alkoholi myymälöitä. Kerro myös omia Alks kokemuksia alapuolelta löytyvään kommenttiosioon.

FAQ – Usein Kysytyt Kysymykset

Miten tilaan kuljetuksen Alksista

Kuljetuksen järjestämiseen sinun tulisi olla yhteydessä kuljetuspalvelun sivuille ja tilata sieltä itsellesi kuljetuksen. Voit katsoja esimerkkejä kuljetuspalveluista kuljetuspalvelut sivultamme.

Onko alkoholin tilaaminen Alks sivustolta laillista?

Kyllä on! Alkoholin tilaaminen ulkomailta Suomeen on täysin laillista. Eurooppalaisesta alkoholituotteesta tulisi Tullin ohjeistuksen mukaan maksaa myös valmisteverot. Lisää tästä löydät artikkelistamme nettialkoholin verotus tai suoraan verottajan sivuilta.

Ominaisuudet

Alks (tai Alcs) on virolainen alkoholin verkkomyymälä, jolla on varastoja Saksassa ja Kroatiassa. Pääosin sivusto keskittyy tarjoamaan alkoholituotteita, mutta sivusto tarjoaa asiakkailleen myös e-savukkeita, virvoitusjuomia, sekä karkkia. Sivun lopusta pääset lukemaan Alks kokemuksia.

Tarkempia tietoja