Kippis

Hyväksyy tilaukset paikasta United Statesus

Kippis on täysin suomenkielinen, Virosta ylläpidetty alkoholin verkkokauppa netissä. Sivusto on noussut viimeisen vuoden aikana yhdeksi suomalaisten suosikkisivustoista. Sivuston erikoisuutena on erittäin hyvä valikoima suomalaisten suosikkijuomia. Lue sivun lopusta myös Kippis kokemuksia.

Jaa tämä sivu
Vieraile Sivustolla
Tilausehdot pätevät

Tilausehdot pätevät.

Plussat

Laaja valikoima suomalaisten suosikkituotteita.

Miinukset

Ei rahtilaskuria suoraan sivustolla

Tietoa sivustosta

Kippis yleistietoa

Kippis on täysin suomenkielinen, Virosta ylläpidetty alkoholin verkkokauppa netissä. Sivusto on noussut viimeisen vuoden aikana yhdeksi suomalaisten suosikkisivustoista. Sivuston erikoisuutena on erittäin hyvä valikoima suomalaisten suosikkijuomia, esimerkiksi lähes kaikki Original Lonkero -maut.

Kippis Tuotevalikoima

Kippis tarjoaa asiakkailleen erittäin laajan valikoiman alkoholituotteita, Oluita, Lonkertoita, Siidereitä, Viinejä ja Kuohuviinejä, sekä vahvempia alkoholituotteita. Lisäksi valikoimasta löytyy hyvä määrä alkoholittomia tuotteita, kuten energiajuomia ja muita virvokkeita.

Olutvalikoimasta löytyy yhteensä 40 eri olutta, joka on erittäin laaja valikoima alkoholin verkkokaupalle. Valikoimasta löytyy suomalaisten suosikkeja, kuten Karhu, Sandels, Saku, A. Le Coq ja Karjala. Lisäksi sivusto myy useita eri Corona oluita.

Myöskään Lonkero-valikoima ei jätä kylmäksi. Sivustolta löytyy Originalin Long Drink -makuja yhteensä 8 eri vaihtoehtoa, näin suurta valikoimaa on hankala löytää edes Suomesta. Valikoimasta löytyy myös yli 5,5% vahvuisia lonkerojuomia.

Vahvempien juomien valikoimasta löytyy suosituimmat Vodkat, Viinat, Rommit, Ginit, Viskit, Liköörit, Konjakit sekä Valko- ja Punaviinit. Erikoisuutena valikoimasta löytyy esimerkiksi “Jallua” eli Jaloviinaa, Arctic Blue -Giniä sekä useita eri Koskenkorva vaihtoehtoja.

Tilaaminen Kippis Alkoholin Verkkokaupasta

Verkkokaupasta tilaaminen on hyvin yksinkertaista, ja tarjolla on erittäin hyvä valikoima erilaisia maksutapoja. Verkkokaupan tilaus ja palautusehdot ovat myös selkeät, eikä ehdoista löydy mitään huolestuttavaa. Tuotteilla on 14 päivän palautusoikeus tuotteiden vastaanottamisesta. Jos haluat lukea yleisestä alkoholin nettitilaamisesta vilkaise alkoholin netistä tilaamis ohjettamme.

Kuten muut alkoholin nettikaupat, myöskään Kippis ei pysty itse tarjoamaan tuotteiden toimitusta Suomeen. Sivusto suositteleekin kuitenkin toimituksiin Sky Cargo nimistä kuriiripalvelua. Verkkokaupassa tilauksen maksamisen jälkeen, voit ostaa toimituksen Sky Cargon nettikaupasta. Toimituskulut Sky Cargon kautta ovat meidän kokemuksemme mukaan erittäin kilpailukykyiset.

Sky Cargo toimituskulut

Maksutavat

Verkkokauppa tarjoaa Klarna maksuvälittäjän kautta yleisimmät luottokorttimaksut, suomalaisten pankkien verkkopankkimaksut, sekä erilaiset laskutusvaihtoehdot. Lisäksi voit maksaa tilauksen suoraan Kippis.net (Pikkis OU) verkkokaupan pankkitilille. Käyttämällä tilisiirto maksutapaa, säästät samalla koko tilauksestasi 2%, eli suosittelemme tilisiirto maksutavan käyttöä. Olemme myös kuulleet asiakkailta, että tilisiirto on toiminut Kippiksen verkkokaupassa hyvin.

Kippis Kokemuksia

Kuten arvostelun alussa mainitsimme, Kippis on noussut lyhyessä ajassa yhdeksi suomalaisten suosikkisivustoista alkoholin netistä tilaamisessa . Kippis on kasvattanut valikoimaansa jatkuvasti, ja tarjoaa tällä hetkellä yhtä verkkokauppojen suurimmista alkoholivalikoimista, varsinkin suomalaisten tuotteiden osalta. Maksutavat ja toimitukset sujuvat luotettavasti ja nopeasti. Sivusto tarjoaa myös suomenkielistä asiakaspalvelua, eli ongelmatilanteet on helppo selvittää.

Osassa tuotteista, Kippis ei yllä aivan halvimpien alkoholiverkkokauppojen joukkoon, mutta hintaerot ovat suurimmaksi osaksi marginaalisia. Kippis tarjoaa myös verovapaan tilaamisen yritysostoihin, jos tarvitset juomia yrityksen virkistystilaisuuteen yms.

Kerro alapuolelta löytyvään kommenttiosioon omia Kippis kokemuksia.

Ominaisuudet

Kippis on täysin suomenkielinen, Virosta ylläpidetty alkoholin verkkokauppa netissä. Sivusto on noussut viimeisen vuoden aikana yhdeksi suomalaisten suosikkisivustoista. Sivuston erikoisuutena on erittäin hyvä valikoima suomalaisten suosikkijuomia. Lue sivun lopusta myös Kippis kokemuksia.

Tarkempia tietoja