Drinksut

Hyväksyy tilaukset paikasta Finlandfi

Virolainen Drinksut on alkoholimyymälä netissä, joka myy alkoholia netissä Latviasta. Drinksut, sekä heidän kumppaninsa ovat erikoistuneet myymään alkoholia netissä lavoittain, joten sivustoon kannattaa tutustua huolella ennen tilaamista. Sivustolta löytyy myös oma kuljetuskumppani, sekä laaja viina valikoima. Lue tämän sivun lopusta myös Drinksut kokemuksia.

Jaa tämä sivu
Vieraile Sivustolla
Tilausehdot pätevät

Tilausehdot pätevät.

Plussat

  • Kuljetuskumppani löytyy

Miinukset

  • Minimi määrä pulloja tilatessa

Tietoa sivustosta

Drinksut valikoima

Drinksut valikoima on erikoistunut isompiin tilauksiin. Lasiolut pulloja ja olut tynnyreiden tilaamiseen on sivustolla asetettu minimi määrä 102kg (puolilava). Sivustolla kaikkien 0,33L tölkkijuomien minimi tilauskoko on 24kpl eli yksi laatikko.

Tölkkioluita sivustolla on tarjonnassa hieman yli 30 eri olut tuotetta. Valikoimasta löytyy tuttuja suomalaisia merkkejä kuten Lapin Kulta, ja eurooppalaisia oluita, kuten Heineken. Eniten olut merkkejä on kuitenkin luonnollisesti Baltiasta, esimerkiksi Saku oluet. Tölkkioluita saa ainoastaan 24kpl pakkauksissa. Halvimmat oluet ovat hieman päälle 13€ laatikolta. Lisää oluita löytyy myös ”Pullot” osiosta.

Lonkerot. Niitä myymälän tarjonnasta löytyy. Tarjolla on paljon eri Original makuja, sekä myös muutama muu lonkero merkki, mistä valita. Alkoholia netistä tilatessa lonkero tarjonta on yleensä hyvin suppea, mutta ei täällä. Siideri tarjonta ei ole kuitenkaan järisyttävä, mutta ajaa asiansa. Siidereitä on kolmea eri sorttia: Sommersby, Fizz, sekä Rekordelig.

drinksut.com etusivu
Kuva Drinksut etusivusta

Viinejä sivustolta löytyy hyvän kokoinen valikoima. Tarjolla löytyy perus puna-, valko-, rose-, ja kuohuviinit. Lisäksi valikoimasta löytyy samppanjaa, sekä vermutteja. Koot viineissä vaihtelavat 0,75L pulloissa, sekä 3L viinitonkkien välillä.

Väkevien alkoholijuomien puolelta löytyy myös varteen otettava tarjonta. Tarjolla on giniä, vodkaa, viskiä, konjakkia, rommia, brandya, likööreitä, tequilaa, absinttia, portviinejä, sekä apertiiveja. Suosittuja merkkejä sivustolta löytyy kuten Viru Valge ja Jägermeister. Tunnetuista tuotteista löytyy myös hyvin hieman erikoisempia vaihtoehtoja, kuten Captain Morgan Black litran pullossa ja Vergi Gin.

Pullot” – osiosta löytyy vielä täytettä edellä mainittuihin kategorioihin. Muun muassa Garage Hard lemonade, Ginger Joe, Smirnoff Ice, sekä Sol olut löytyvät tästä osiosta. Pulloja tilatessa on hyvä muistaa että minimi tilausmäärä on 102kg.

Mikäli haluaa vilkaista alkoholi alennuksia löytyvät ne suoraan etusivulta.

Alkoholin Tilaaminen Drinksut Sivustolta

  • 1. Valitse haluamasi tuotteet.
  • 2. Siirry kassalle, täytä tiedot ja maksa tilaus.
  • 3. Hoida kuljetussopimus.
  • 4. Ilmoita kuljettajasta ja noudosta Drinksut sivustolle
  • 5. Vastaanota tilaus, tarkasta lähetys ja nauti!
  • 6. Mikäli ongelmia lähetyksen kanssa ilmenee voit tehdä ilmoituksen sähköpostitse osoitteeseen [email protected].
  • 7. Kerro Drinksut kokemuksia sivustollemme, jotta muutkin saavat tietää miten meni.

Drinksut lähettää tilaukset 2 arkipäivän kuluessa siitä, kun tilaus on maksettu. Alkoholilähetyksiä myymälä tekee kahdesti viikossa.

drinksut.com rahtimittari
Sivustolla on kätevä rahtimittari, joka näyttää tilauksen koon käytännössä

Kuljetus

Erikoisena muihin verrattuna alkoholin nettimyymälöihin Drinksut sivustolla löytyy kuljetukseen kumppaneita ja antaa toimitusvaihtoehdoksi Aapen Kuljetus, tilausta tehdessä. Mahdollista on myös valita toinen kuljetustapa ”Perille”. Mikäli haluaa kuljetuksen hoitaa muuten itse voi valita mahdollisuuden ”Noudan tuotteet itse”, jolloin pääset itse hoitamaan tuotteen haun. Suosittelemme käyttämään myymälän tarjoamia kuljetuspalveluita, sillä he tekevät varmasti paljon yhteistyötä keskenään. Mikäli päädyt noutamaan tuotteet itse löytyy heidän noutovarasto Valkasta, Latviassa.

Maksutavat

Tilaukset Drinksut sivustolla voi maksaa luotto- ja maksukorteilla, kuten Visa ja Mastercard. Myös Stripe maksujärjestelmää voi käyttää. Paypal käy sivustolla myös, sekä pankkisiirrot. Tilauksen voi ottaa myös laskulle ja maksaa yrityksen nimiin. Ellei tilausta makseta 10 päivän sisään tilaamisesta, tilaus perutaan.

Drinksut kokemuksia

Drinksut on selvästi erikoistunut suurempiin tilauksiin. Miinuksena voi sanoa minimi määrän pulloja tilatessa. Tarjouksetkaan eivät ole kummoisia, kun vertaa muihin alkoholia netissä myyviin myymälöihin. Positiivista myymälässä on kuljetusyhteistyökumppani, sekä hyvä tarjonta. Rahtimittari on myös plussaa, koska se auttaa suhteuttamaan tilattavan alkoholin määrän pakettien määrään. Myös maksutapoja on riittävästi, jotta tilauksen saa alulle.

Mikäli haluaa tehdä paljon drinkkejä tai tilata muuten vain alkoholia netistä, Drinksut sopii näihin käyttötarkoituksiin. Kerro myös omia Drinksut kokemuksia tai lue muiden alapuolelta löytyvästä kommenttiosiosta.

Ominaisuudet

Virolainen Drinksut on alkoholimyymälä netissä, joka myy alkoholia netissä Latviasta. Drinksut, sekä heidän kumppaninsa ovat erikoistuneet myymään alkoholia netissä lavoittain, joten sivustoon kannattaa tutustua huolella ennen tilaamista. Sivustolta löytyy myös oma kuljetuskumppani, sekä laaja viina valikoima. Lue tämän sivun lopusta myös Drinksut kokemuksia.

Tarkempia tietoja