Alkoholin tilaaminen kotiin

Kuljetuksen tilaaminen netistä tilatuille juomille

Tapahtui juomien tilaaminen Saksasta, Virosta tai Latviasta, netistä tilatessa kuljetuksen tilaaminen on olennainen osa tilausta. Kun tilaat alkoholia netistä verkkomyymälät eivät valitettavasti saa tilata kuljetusta puolestasi. Sinun tulee siis itse tilata kuljetus tilaamillesi juomille. Kerrommekin nyt, miten tämä tilaaminen onnistuu helpoiten, jotta sinun ei tarvitse polttaa päreitäsi kun juomat on tilattu.

Kuljetuksen tilaaminen alkoholille

Monesti myymälöillä on tilatessa tai tilauksen jälkeen tapana ehdottaa, mistä saat parhaan kuljetuksen tuotteillesi. Joissakin kaupoissa saattaa näkyä jopa hinnat tilaukseen liittyvälle painomäärälle. Suosittelemme käyttämään myymälän suosittelemaa kuljetuspalvelua mikäli sellaiste ehdotetaan, sillä kuljetus onnistuu yleensä paremmin näissä tapauksissa.

Mikäli myymälä ei ehdota, mistä saat tilattua juomillesi kuljetuksen tai haluat vertailla kuljetus firmoja niin tämä onnistuu helposti esimerkiksi Shippii.fi:n sivulta, jossa et tarvitse kuin tilausnumeron, tilauksen painon ja sähköpostin tähän toimintoon. Mikäli Shippiistä ei löydy myymälää, googlaamalla toimitusmaan ja tilausmaan löytyy useimmiten helposti luotettava kuljetusyritys. Toimituksia kannattaa monesti myös kilpailuttaa ja verrata mistä löytyy halvin kuljetus. Lisätietoja löydät myös tekemistämme arvosteluista myymälä kohtaisesti.

Kuljetus itsessään

Tilauksen nopeus riippuu yleensä kuljetusfirmasta. Nopeiten tilaukset saapuvat Etelä-Suomeen jolloin kuljetus voi saapua jopa kolmessa työpäivässä. Yleensä kuljetukset tulevat syrjäseuduillekin viimeistään kahden viikon aikana. Mikäli tilausta ei kuulu tai näy kannattaa ehdottomasti olla yhteyksissä kuljetusfirmaan ja myymälään, sillä inhimilliset virheet ovat aina mahdollisia. Yleensä myymältä ja kuljetusfirmat laittavat viestiä mikäli tilauksessa on ongelmia.

Kuljetuksessa ja tilaamisessa kannattaa ottaa huomioon myös pyhäpäivät jolloin kuljetusfirmat voivat olla kuljettamatta tilausta. Juhlapyhien aikaan alkoholia tilataan on luonnollisesti normaalia enemmän, mikä monesti vaikuttaa tilauksen saapumisajankohtaan. Kun tilaus on hyväksytty saapuvalle paketille ilmoitetaan yleensä saapumisajankohta. Parhaimmassa tapauksessa ja hyvin usein saapumispäivän pääsee itse valitsemaan. Kun paketin on saapumisajankohta lähenee, kuljetusliike ilmoittaa yleensä tarkemman ajankohdan, puhutaan tunneista. Kun saapumispäivä koittaa, kuljettaja ottaa yhteyttä ja ilmoittaa paketin tulosta.

Tilauksen saatuaan kannattaa tarkastaa tilaus, aivan kuten missä tahansa muissakin netistä tilatuissa tuotteissa. Onko tilatut tuotteet oikeita ja ehjiä. Mikäli aihetta reklaamaatiolle tulee, kannattaa olla yhteydessä myymälään.

Viimeinen vaihe tilauksesta on varmasti kaikille selvä. Juomista nauttiminen.

Miten tilauksesi onnistui tai onko vinkkejä muille netistä alkoholia tilaaville? Käy kommentoimassa kokemuksia alhaalta löytyvään kommenttiosioon.

Alkoholin tilaaminen kotiin