Juolun ja uuden vuoden juomat

Juomat jouluksi ja uudeksi vuodeksi netistä

Juomat jouluksi ja uudeksi vuodeksi helposti netistä.

On taas se aika vuodesta kun alkaa juhlahulina. Tästä julkaisusta löydät vinkkejä joulun juomiin ja uuden vuoden juomiin, sekä sivustoja, josta saat tilattua juomat helposti kotiisi.

 

Juomia jouluun

Erilaiset glögi sekoitukset ynnä muut kuumat juomat kuuluvat ehodottamasti joulukuun parhaisiin ja tottakai kuumimpiin juomiin. Vanha kunnon rommi glögi tai punaviini glögi ovat joulun ehdottomia klassikkoita, mutta myös erilaisia ideoita kannattaa kokeilla. Mistäpä sitä tietää jos vaikka uusi suosikko juoma löytyisi joulu juomista. Hyviä klassikko resepteitä löydät esimerkiksi K-ruoan ja Dan Sukkerin sivulta. On hyvä myös muistaa että testailu ja luovuus on myös hauskaa, eikä kannata aina vain kangistua valmiisiin resepteihin.

Onnistuneeseen joulu drinkin perustana on useimmiten erilaiset marjaliköörit, viinit tai rommi ja glögi. Esimerkiksi prosecco, karpalomehu ja Scheweppes Russchian tai muu vastaava tonic muodostavat vallan mainion joulu spritzin. Myös monen laskettelijan suosima minttukaakao sopii oikein hyvin joulun menoihin.

 

Drinkkejä uuden vuoden juhlistamiseen

Moniin uuden vuoden booli on erittäin toimiva ratkaisu. Raikas uuden vuoden booli koostuu usein mehusta, virhvoitusjuomista, marjoista tai hedelmistä, kouhuviinistä, sekä tujauksesta viinaa. Voihan sekaan tyrkätä myös muutaman mehujään. Viinan käytön suhteen kannattaa olla boolissa varovainen. Ainakaan vodkaa ei kannata lurauttaa liikaa ettei se maistu läpi. Erilaiset liköörit kuitenkin sopivat hyvin booliin ja tuovat rikkautta boolin makumaailmaan.

Uuden vuoden juomista puheen ollen, kukapa voisi unohtaa kuohuviinin. Ja kuten jouluunkin, talven juhlana myös uuteen vuoteen sopii hyvin jo aiemmin mainittu minttukaakao.

 

Myymälät, joista saat tilattua resepteihin sopivia juomia

Alla löydät sivustollamme arvosteltuja alkoholin nettimyymälöitä, joista saat tilattua juomia muun muassa joulun ja uudenvuoden pitoihin. Voit lukea lisää sivustoilla tilaamisesta, kuljetuksista ym. arvosteluistamme.

kippis juomat

Kippis.net

 

Kippis.netin valikoima on juuri sopiva joulun ja uuden vuoden tilauksiin. Lisäksi läheinen Viron sijainti mahdollistaa nopeamman kuljetuksen, kun esimerkiksi Saksasta. Kippiksestä löytyy myös monelle suomalaiselle tuttuja oluita ja lonkeroita. Myös viina valikoima ja väkevien valkoima on laaja. Lue lisää Kippis.net arvostelustamme tai käy katsomassa suoraan sivulla Kippis.net

 

alkostore24 juomatAlkostore24

 

Alkostore24 löydät jouluun hyvin erilaisia jouluun sopivia juomia, kuten muunmuassa valmiit Glühweinit, jotka ovat erittäin suosittuja Keski-Euroopan maissa, josta kyseinen myymäläkin on kotoisin. Myös Alkostore24 tarjoaa jouluun ja uuteen vuoteen sopivia juomia, mutta jouluksi juomien ehtiminen perillä saattaa olla hilkulla, riippuen kuljetusyrityksestä. Lue lisää Alkostore24:stä arvostelustamme.

 

juomavarasto juomatJuomavarasto

 

Juomavarastolla on myös hyvä valikoima joulun ja uuden vuoden juhliin. Se myös sijaitsee Saksassa ja se näkyy myös tarjonnassa. Sivustolta saa myös jouluoluita. Jos haluat tietää lisää esimerkiksi tilaamisesta tai maksamisesta sivustolla lukaise Juomavarasto arvostelumme.