jouluviini

Parhaat jouluviinit

Joulu tulee vain kerran vuodessa, joten siihen kannattaa valmistautua hyvin. Monena jouluna esimerkiksi joulukinkut ovat loppuneet kesken, joten senkään hankkimista ei kannata jättää liian myöhäiseksi. Juomapuoltakaan ei pidä missään nimessä unohtaa.

Alkoholin verkkokaupoista juomien hankkiminen käy helposti ja vaivattomasti ja valikoimakin on monissa kaupoissa hulppea. Puhumattakaan kaupassa sekoilusta ja juomien kanniskelusta. Kun tilaa netistä tuotteet tulevat helposti ja edullisesti kotiovellesi saakka.

Mitä viinejä tilata jouluksi?

Jouluun sopii erityisesti punaviinit. Esimerkiksi Chill Out Cabernet Sauvignon on oiva valinta jouluun kinkun ja laatikoiden kanssa. Punaviinit sopivat myös oivallisesti glögin sekaan ja antavat mukavaa sivumakua glögille.

Mikäli hieman väkevämpi glögi on mieleen niin terästyksen voi hoitaa rommilla. Jos innostuu voi tehdä myös keski-eurooppalaisittain Glühweinia, johon tulee sokeria, kanelitikkuja, viiniä. Lisäksi sekaan voi laittaa myös appelsiinia.

Erilaiset apertiivit sopivat myös hyvin jouluisiin illan viettoihin. Valkoviineistä joulun viettoon sopii hyvin esimerkiksi El Tiempon Blanco viini.

Muita jouluisia juomia

Myös muutama väkevä juoma kannattaa ottaa huomioon tilatessa juomia jouluksi. Muun muassa konjakit sopivat hyvin lahjaksi tai itselle nautittavaksi. Erinomainen konjakki valinta näihin tarkoituksiin on esimerkiksi Hennessy VSOP.

Jouluoluet ovat myös mainio valinta mikäli sattuu olemaan enemmän oluen kuin viinien ystävä.

Mikäli tulee on tullut kerralla kunnolla jouluksi juomia, on niiden jämistä hyvä tehdä uuden vuoden jämäbooli. Hartwallin Glögi Sour on erinomainen esimerkki trendikkäästä glögistä, mikäli joululta on jäänyt jäljelle valkoviiniä.

Video on Hartwallin tekemä

Mistä tilata juomat?

Mikäli et ole vielä löytänyt hyvää alkoholiverkkokauppaa kannattaa vilkaista listaamme alkoholin nettimyymälöistä osioistamme myymälä arvostelut. Joulun juomia löytyy hyvin myös esimerkiksi Kippis.net sivustolta, jonka arvostelun voit lukea tästä.

Hyvää joulun odotusta ja herkullista uuttavuotta kaikille!