lonkero kippis.net

Lonkeroa netistä

Oli sitä sitten menossa ostamaan lähikaupasta viikonlopulle muutaman lonkeron tai reissuun laatikon lonkeroa tuppaa se olemaan yleensä turhauttavan hintavaa touhua. Oli sitä missä päin Suomea tahansa, yleensä 12 kappaleen Original lonkero laatikkokin on yli 30 euron hintaluokkaa. Mieluummin kävelee Alkoon, ostaa ginit ja lantraa sitten itse, säästää ja saa niin vahvaa kuin itse haluaa. Maku ei ehkä ole kuitenkaan niin hyvä kuin valmiissa lonkeroissa. Jos haluaa päästä helpommalla ja säästää niin saahan niitä lonkeroita tilattua netistäkin ja yleensä kaksin kertaisen määrän samalla rahalla, mitä lähikaupasta.

Mistä lonkeroita voi tilata netistä?

Kun etsii lonkeroa tarjoavia alkoholimyymälöitä netistä, kannaattaa katsoa Baltialaisia verkkokauppoja. Niistä löytää yleensä parhaan tarjonnan, varsinkin Virossa sijaitsevista myymälöistä. Saksalaisia verkkokauppoja kannattaa vältellä mikäli haluaa selata laajaa lonkero tarjontaa, sillä verkkokaupoissa kuten Netpris ainoa lonkero on yleensä vain Cool Grape. Olutta niistä yleensä löytyy vähän laajemmin. Mikäli haluaa itse tehdä niin löytyyhän saksalaisilta sivuilta korvikkeena ginejä ja lantrinkeja.

Tässä muutama esimerkki kaupoista joista löytyy muutakin lonkeroa kuin Cool Grape (Klikkaamalla pääset lukemaan lisää kyseisestä kaupasta):

Kippis Tulivesi Drinksut Alks

Sivustoilta, jotka tarjoavat lonkeroita löytyy useimmiten useita eri lonkero makuja, kuten karpalo, lime ja greippi ja ainakin kolmea eri merkkiä, esimerkiksi: Original, Koff ja Ale.Coq.

Neljä lonkeroa
Kuva Kippis.netin lonkero tarjonnasta

Miten tilaan lonkeroa netistä?

Netistä alkoholin tilaaminen voi olla haastavaa ensikertalaiselle, joissain tapauksissa myös hieman kokeneemmallekin tilaajalle. Asiasta tuleekin olla hyvin selvillä. Sivustoltamme löytyy sivustoja jotka myyvät suomalaisille alkoholijuomia netin välityksellä, niitä voit selata tästä.

Kun olet löytänyt itsellesi mieluisen sivuston ja valinnut mieleiset juomat ja lonkerot on seuraavana vaiheena on juomien maksaminen, jonka jälkeen seuraa kuljetuksen tilaaminen lonkeroille ja muille juomille. Lisää kuljetuksen tilaamisesta löydät jokaisen arvostelumme kuljetus osiosta tai ohjeestamme, jossa kerromme suurpiirteisesti tilaamisesta ja kuljetuksesta.

Yleensä juomat tulevat nettikaupasta kuin nettikaupasta kahden viikon sisään, kun hoitaa tilauksen oikein.

Mikäli löytyy kokemuksia tai pohdittavaa aiheeseen liittyen alapuolella voi kommenttiosiossa puida asiaa.